Da er vi på nett – endelig!

The Norwegian Wedding Blog, din unike inspirasjonskilde for brud & bryllup på web.


Inspirert av alle de vakre bryllupsbloggene rundt i verden som; Style Me Pretty, Green Wedding Shoe, Love & Lavender, 100 Layer Cake, RockNRoll Bride + disse, for å nevne noen veldig få, fant vi ut det var på tide at også Norge, fikk sin egen brud – og bryllupsblogg, med en moderne & stylish twist. Vi skal gjøre vårt beste, for å leve opp til våre ‘søsterblogger’, og være kilde til inspirasjon og glede for alle som elsker å lese om bryllup, og for alle som trenger inspirasjon på sin vei mot bryllup og giftermål.


Vi lar herlige bilder fra filmen THE VOW – få åpne inspirasjonen & introduksjonen av bloggen vår, da vi synes de er betegnende for hva vi ønsker å representere.

VELKOMMEN!

På THE NORWEGIAN WEDDING BLOG, ønsker vi å fremheve de vakreste & orginale bryllupene fra Norge, Skandinavia og verden ellers, til glede og inspirasjon for våre norske bruder, brudepar, og lesere, slik at du kan planlegge din perfekte dag – og bryllup. Vi ønsker de personlige & moderne bryllupene med hjerte & sjel, de storslåtte, og de intime, de elegante og de bohemske.

NWB ønsker å representere noe annerledes, noe som berører både blikket og følelsene. Derfor setter vi vår ære og stolthet i å publisere noe som kan vise noe unikt, og være med å dra de norske brud – og bryllupstrendene fremover i tiden. Vi ønsker å være moderne og fresh, med en stylish twist. Hos NWB elsker vi selvsagt detaljer, og ønsker alltid endel detalj bilder.

Vi publiserer bare bryllup som kommer fra fotografen av deres store dag. Har du et bryllup du ønsker vi skal publisere, be da den respektive fotografen ta kontakt med oss, for mer informasjon om hva vi trenger. Sammen med bildene ønsker vi at det skal følge en kort tekst om brudeparet om hvordan de/dere møttes, og hvordan den store bryllupsdagen var. Samtidig er det viktig å få med all informasjon om de forskjellige leverandører, som var med på å gjøre deres dag perfekt (dvs navn/tittel/leverandør med link, hvis det finnes). Ta kontakt med oss, slik at vi sammen kan presentere moderne & stylish romantikk ‘på godt norsk’!