CHICT & MODERNE HØSTBRYLLUP 

Da vi fikk se smakebiter fra dette bryllupet fra Fotograf Holien Mo, ropte vi ut jaaaa, og hadde store problemer med å legge bånd på oss i all begeistringen. Her var alt. Rørende bilder – og stemning, vakker brud, kjekk brudgom, kule gjester, og ikke minst en brudekjole som fikk oss til sukke vel og lenge. Blå hortensia i hår og brudebukett, med brun dress og brune sko på brudgommen, gjorde oss ikke mindre henført. Og hennes enkle, “Nude” brudesko, var perfekt i denne settingen. Se og la dere bli henført fra dette kule september bryllupet i Stavanger, og vakre Stavanger Domkirke. Fotografen er ingen ringere enn FOTOGRAF HOLIEN MO

 Ønsker du å vite mer om fotografen, kan du lese vårt innlegg om han, ved å klikke på denne linken.


NWB ønsker å representere noe annerledes, noe som berører både blikket og følelsene. Derfor setter vi vår ære og stolthet i å publisere noe som kan vise noe unikt, og være med å dra de norske brud – og bryllupstrendene fremover i tiden. Vi ønsker å være moderne og fresh, med en stylish twist. Hos NWB elsker vi selvsagt detaljer, og ønsker alltid endel detalj bilder.

Vi publiserer bare bryllup som kommer fra fotografen av deres store dag. Har du et bryllup du ønsker vi skal publisere, be da den respektive fotografen ta kontakt med oss, for mer informasjon om hva vi trenger. Sammen med bildene ønsker vi at det skal følge en kort tekst om brudeparet om hvordan de/dere møttes, og hvordan den store bryllupsdagen var. Samtidig er det viktig å få med all informasjon om de forskjellige leverandører, som var med på å gjøre deres dag perfekt (dvs navn/tittel/leverandør med link, hvis det finnes). Ta kontakt med oss, slik at vi sammen kan presentere moderne & stylish romantikk ‘på godt norsk’!