Fantastiske Norske Fotografer Presenterer

Bryllup som tar pusten fra deg.


Nå jobber vi med flere innlegg som er fra norske, romantiske bryllup fra virkeligheten. Vi er så heldig å få begynne med noen fantastiske fotografer, som vi mener vil bli på alles lepper i Norge når det kommer til bryllupsfotografering av meget høy kvalitet i tiden fremover. NWB mener at disse fotografene har internasjonalt potensiale, og vi er så stolt & heldig over å kunne publisere bilder og bryllup fra fotografer som har slik lidenskap og kompetanse i vårt langstrakte land. Og for ikke å ødelegge spenningen, har vi illustrert med en fotograf som opprinnelig er fra Sverige, med base i AustraliaGled dere!

FOTO LÅNT AV:
vår svenske nabo; JONAS PETERSON - en av verdens beste bryllupsfotografer med base i Australia

På THE NORWEGIAN WEDDING BLOG, ønsker vi å fremheve de vakreste & orginale bryllupene fra Norge, Skandinavia og verden ellers, til glede og inspirasjon for våre norske bruder, brudepar, og lesere, slik at du kan planlegge din perfekte dag – og bryllup. Vi ønsker de personlige & moderne bryllupene med hjerte & sjel, de storslåtte, og de intime, de elegante og de bohemske. 

NWB ønsker å representere noe annerledes, noe som berører både blikket og følelsene. Derfor setter vi vår ære og stolthet i å publisere noe som kan vise noe unikt, og være med å dra de norske brud – og bryllupstrendene fremover i tiden. Vi ønsker å være moderne og fresh, med en stylish twist. Hos NWB elsker vi selvsagt detaljer, og ønsker alltid endel detalj bilder.

Vi publiserer bare bryllup som kommer fra fotografen av deres store dag. Har du et bryllup du ønsker vi skal publisere, be da den respektive fotografen ta kontakt med oss, for mer informasjon om hva vi trenger. Sammen med bildene ønsker vi at det skal følge en kort tekst om brudeparet om hvordan de/dere møttes, og hvordan den store bryllupsdagen var. Samtidig er det viktig å få med all informasjon om de forskjellige leverandører, som var med på å gjøre deres dag perfekt (dvs navn/tittel/leverandør med link, hvis det finnes). Ta kontakt med oss, slik at vi sammen kan presentere moderne & stylish romantikk ‘på godt norsk’!