Ekte Bryllup fra Amerika via Australia til Norge

Med omgivelser som kan minne om vårt lille vakre land her i nord.


Med omgivelser som kan minne om Norge, presenterer vi med stolthet og med tillatelse fra skjønne Christine i POBKE PHOTOGRAPHY, det første ekte bryllupet på bloggen, for å inspirere kommende norske bruder og brudepar. Her er rustikk & eleganse i skjønn forening. Bildene er lånt fra den fantastiske koreansk – amerikansk – australske fotografen Christine med base i Australia, og går under navnet POBKE PHOTOGRAPHY

Her i landet finnes lignende lokaliteter og natur, og som man ser, så kan man fint bruke håndlaget og enkle ting fra naturen til dekor, og som tilbehør på fotoshooten. Ved å gjøre bryllupet personlig, blir det også unikt, og alle farger og tilbehør/tekstiler må ikke ‘matche’. Ofte er det finere og mer naturlig og ‘ikke matche’. Knall gult og klar blå er her flotte farger, som går godt til de andre naturlige, og gråbrune fargene. Bruden er enkel & naturlig elegant. Brudgommen er stilig i sin gråe og nedtonede dress, og det samme er brudgommens forlovere. 

Vi vil gjerne se flere norske brudgommer i kule og skarpe dresser. Noen har også hvisket oss i øret at det er enklere for fotografen og være kreativ med en brudgom i dress og smoking, enn en i kjole og hvitt. Kankje et tips, og et lettelsens sukk for de brudgommer, som ikke ønsker den totale formelle stilen. På NWB, synes vi alt har sin sjarm, og det som betyr noe er at brudeparet er komfortabel, og at de føler det svarer deres personligheter. Det aller viktigste er uansett at i dag er ‘alt lov’, og man er ikke mindre høytidelig, selv om man ikke går i kjole og hvitt eller mørk dress. Nyt bildene fra Down Under – og la dere inspirere.

Vi takker Christine for å ha gitt oss tillatelse til å publisere vårt første internasjonale bryllup.

Håper våre lesere fant noe å hvile øynene på, og tips som kan hjelpe dere i planleggingen av Deres store dag. Vi hører gjerne fra dere, hvis det er noe dere lurer på, og/eller ønsker å tilføye på vår blogg. Har du, eller vet om et bryllup som kan passe inn på The Norwegian Wedding Blog, og som flere burde få gleden av å se, ikke nøl med å ta kontakt med oss.


Klikk dere inn på nettsiden til den herlige fotografen Christine hos POBKE PHOTOGRAPHY, og som sier selv; I’m all about love and spontaneity in the naturalist of moments”. Og det liker vi her hos NWB også.