Varmt & Vakkert på Hamarøy

Oransje + Stylish feat. Elin + Onno


Da vi fikk disse bildene, var det som en å åpne en gave. Det var alt på en gang. Moderne, stylish, varmt, romantisk og oransje! Vi elsker oransje, og elsker derfor brudebuketten til denne bruden, sammen med den lekre brudekjolen selvfølgelig. Ikke nok med det, men vi elsker Hot Pink sammen med det oransje, og ikke minst de kule og stilige hattene til damene! Nord-Norge er jo som bildene viser; vakkert.

Fotograf Nadia Norskott fløy nordover, for å fotografere Elin og Onno sitt bryllup. De giftet seg i Hamarøy kirke i Nord-Norge. Nadia sier selv at det var et utrolig romantisk bryllup, og at hun selv var tårevåt store deler av seansen. Etter den rørende vielsen, dro de ut til Tranøy Fyr,  hvor de avla løftene sine under fotograferingen.

Fotografen sier: Blikkene disse to sendte hverandre smeltet mitt hjerte fullstendig, og øynene mine var fulle av tårer hele vielsen, selv om jeg aldri hadde møtt dem før. Jeg tror nok at noen av bildene rett og slett ble tatt i blinde pga det.
NWB ser tydelig kjærligheten som skinner gjennom – og ut av bildene, og er så glad vi kunne få dele disse med våre lesere. 
Fotograf Nadia Norskott finner du også på facebook.