Elegant Bryllup fra kysten med Rosa Detaljer

Stylish brud og bryllup med sans for detaljer.

Fra vår vakre kyst – ut mot havet, kommer her et bryllup fotografert av den Ålesund baserte fotografen Irene Lovund. Hun er utdannet grafisk designer i England. Etter å ha vært omgitt av mennesker som hadde lidenskap for å fange øyeblikk med kamera, kom interessen for fotografering, og hun bestemte seg for å plukke opp et kamera og prøve. Bildene under her viser at det var et meget godt valg, og vi er glad & stolt over å presentere Irene Lovund sitt vakre arbeid.

Her er det elegante bryllupet fra Giske – Ålesund, til det åh så stilige & vakre paret Natalie + Bertil. Med knallrosa detaljer, er det bare å gjøre seg klar for å bli ‘swept away’. Bruden er; slående vakker, og vi elsker kjolen, mens skoene virkelig er E Y E C A N D Y. NWB elsker brudesko med farge!

Fotografen forteller at det var en fryd å fotografere dette paret, og brudgommen sa i talen sin at mens han sto på ett kne med ring, og det store spørsmålet “Vil du gifte deg med meg?”, sa bruden: “Ja, men da må vi booke fotograf med en gang, for jeg vil at Irene Lovund skal ta bilder av oss!” Da følte jo jeg meg ganske så beæret, sier Irene. 
For mer info og bilder om vår Premiere fotograf Irene Lovund, kan du besøke hennes facebook side.
Vi er så glad og stolte over å kunne bruke hennes bilder til premieren på EKTE BRYLLUP på bloggen. Har du et bryllup du ønsker vi skal publisere, ta kontakt med oss.
Leverandører: BRUDEKJOLE ALCANAR PRONOVIAS // SKO STEVE MADDEN