Inspirasjon I Kjærlighetens Navn

Litt, søtt, litt rødt, litt kjærlighet til den du vet…
På The Norwegian Wedding Blog elsker vi dager, hvor vi kan sette pris på de man er glad og den man elsker. I en travel hverdag, er det kanskje ikke så ille å ha nettopp slike merkedager, hvor man nesten ikke kan unngå å vite ‘hva som foregår’. Det er ikke nødvendigvis det at man må kjøpe noe, men man kan lage middag, tenne noen lys, lage noe nytt av noe gammelt, eller bare sende, eller lage et kort. Når det er sagt, så er det vel ikke en jente, dame, eller kvinne som setter pris på litt blomster, sjokolade, et lite smykke, eller en middag ute. Sko er alltid en sikker vinner, og det samme gjelder selvsagt for vesker, og undertøy.
Husk alltid å bruke det som passer din lommebok, ditt liv, og din kjæreste, forlovede eller kone. Et ekstra kyss, er nok heller ikke å forakte, og det er helt gratis, det samme er kjærligheten.

Du kan også finne gode tips hos The Idea Room eller sende et digitalt kjærlighets kort fra Paperless.com. Andre gode tips er å hente hos norske Epla og internasjonale Etsy.

For litt mer inspirasjon kan du se vårt innlegg fra en Valentines inspirert fotoshoot. Kanskje noe å tenke på til neste år? Eller kanskje bare skrive det inni et kort – et gavekort til en kjæreste/forlovelses fotografering til våren. Vi jobber med noen innlegg fra noen fantastiske norske fotografer, og da er det gjerne enda lettere å velge din fotograf.