Would You Be My Valentine?

En stylet fotoshoot fra de utrolig flinke jentene hos Simply Bloom Photography 

I anledning Valentine’s Day imorgen, vil vi bringe våre lesere litt Soft Love. Bildene er hentet fra en stylet fotosession av noen amerikanske fotografer. Hvorfor ikke legge forlovelses fotograferingen til Valentine’s Dagen? Og hvorfor ikke gjøre noe litt annerledes. Her i Norge må vi nok vente litt på slikt fotolys, men nå når dagene begynner å bli litt lysere, er det lov å drømme seg litt bort.

Det skal ikke så mye til for å lage et tema til en shoot, eller forlovelses fest kanskje. Kirsebærene blir her prikken over i’en. Og alt man kan gjøre med noen enkle hvite rammer….WE LIKE! Disse jentene har alltid et soft drag over bildene sine, som vi liker veldig godt. Selv skarpe farger virker nedtonet, uten at det blir tamt. Nydelig fargeskala gjennom fotograferingen, som passer perfekt for romantiske, vintage bruder blant annet.

Hele bloggposten til disse bildene kan du lese hos Simply Bloom Photography.

Har du et bryllup, eller en forlovelse og/eller kjærestefotografering du ønsker vi skal publisere, be da den respektive fotografen ta kontakt med oss, for mer informasjon om hva vi trenger. Sammen med bildene ønsker vi at det skal følge en kort tekst om brudeparet/kjæresteparet,  om hvordan dere møttes, og hvordan den store bryllupsdagen var, eller hva som var ønsket med forlovelses shooten. Les mer her, eller ta kontakt med oss, slik at vi sammen kan presentere moderne & stylish romantikk ‘på godt norsk’!