Norsk & Spansk Kjærlighet forenes i Kroatia

Destinasjonsbryllup i vakre omgivelser


Da vi pakket ut bildene fra dette Linda & Juan sitt bryllup, som Fotograf Karina Jensen sendte oss, ble vi bare stille. Stille fordi det vakre paret lyste av kjærlighet, og ikke minst målløs av det vakre lyset og de nydelige fargene. Det er når man ser bryllup i slike omgivelser, at vi forstår at det er utfordringer i Norge, når det kommer til fotolys. Når det er sagt så har alt sin sjarm, og det er en stor glede å få dele dette vakre bryllupet med våre lesere, som gjør at vi lengter enda mer etter sol & varme sommerdager. Så derfor nyt; vakkert par, vakker brud & kjole, og en stilig brudgom. Og ja vi elsker hatten til brudgommen. Karina Jensen Photography har virkelig fanget de vakreste øyeblikk fra et destinasjonsbryllup.
Bruden forteller: Min mann er fra Spania så egentlig så burde vi vel ha giftet oss der. Men det var slik at uansett hvordan vi gjorde det, ville noen føle seg litt mindre “representert”. Hvis vi giftet oss i Norge var det svært få fra hans familie som kunne komme å feire hos oss, og omvendt. Vi ønsket ikke et tradisjonelt bryllup, og etter mye tenking slo tanken oss. Vi dropper all familie og inviterer kun venner. Det viste seg å bli en suksess. Vi var innom flere land, men bestemte oss til slutt for Split, Kroatia. 

Vi inviterte alle våre venner med på tur med Apollo, som organiserte alt. Valget ble The Residence, og rett ved siden av lå Hotel Le Méridien Lav. Det var på det hotellet i President suiten, vi hadde vårt bryllup. Vielsen og bryllupsfesten ble holdt på terrassen, med en ubeskrivelig utsikt. Vi var helt helt for oss selv, og alt var bare perfekt.

 BRUDEN FORTELLER: Det er vanskelig å dra frem et minne fra dagen. Vi var 30 fantastiske mennesker som hadde en hel uke sammen i Split. Det ble laget de fineste minner hver dag. Vi kom ned på en lørdag og giftet oss ikke før på torsdag, og sitter igjen med en følelse av at vi giftet oss syv dager til ende. At vi kjente fotografen fra før var helt supert. Jeg kom over Karina Jensen sin blogg, og så straks at det var henne jeg ville ha. Hun ble også med nesten hele uken. Hun er helt rå, og vi sitter igjen med alle minnene våre med gullkant på. Henne anbefaler jeg på det sterkeste. Det at hun er så fleksibel og drar dit du vil at hun skal dra er helt utrolig. Og til slutt; når alle gjestene dro hjem, hadde vi en uke til. Bare oss fire; to nygifte og våre to barn – balsam for sjelen.

BRUDEPARETS TIPS: 

Betal det det koster for en bryllupsarrangør. Priceless. Finn ut akkurat hvordan dere vil ha det, i vårt tilfelle ble det bare invitert venner, gode venner. Siden vi selvfølgelig ville ha med våre to døtre, betalte vi vår faste barnevakt og tok med henne. Hun var superfornøyd, hun tok med seg sin kjæreste. Det var utrolig deilig å ha med ei jente som vi kunne stole på, og som vi kjenner godt alle sammen. Hun var med som et familiemedlem. Utrolig deilig for oss å kunne gå ut et par kvelder alene med våre venner, og også på de dagene det var forskjellige møter og forberedelser som skulle gjøres i forbindelse med bryllupet. En dyktig fotograf!


LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Karina Jensen Photography // Brudekjole: BrudOnline – En dyktig lokal syerske sydde om kjolen // Brudgommens antrekk: Riccovero hos Master Klær AS // Brudebukett og Blomsterdekorasjoner: Venninne av Bruden Trine-Lise Wessel Holst // Hår: Ranja Bævre Lerpold // Brudens sko: Bianco //Brudgommens sko: Økonomisko // Vielse og Bryllupsfest: Le Méridien Lav – Split // Reisebyrå: Apollo