Romantikk fra en øy i Trondheimsfjorden

Kristel + Christoffer = Sant

Da vi åpnet bildene til Kristel & Christoffer, så vi ung og herlig kjærlighet. Romantikken lyste av dette bryllupet, som er fanget av Sparks Studios. Bruden har på seg en nydelig kjole, som er kjøpt brukt på Finn.no, og Kristel var tredje lykkelige brud som giftet seg i den. NWB er så for gjenbruk, og synes at det var veldig fint å høre.

BRUDEN SIER: Tautra valgte vi fordi vi lette etter lokaler i Trøndelag, siden jeg er fra Trondheim. Vi giftet oss ganske fort og mye var derfor opptatt, men vi var litt opptatt av at vi ikke ville ha en asfaltert parkeringsplass som eneste sjanse til litt frisk luft i løpet av dagen, så vi brukte lang tid på å finne det rette. Etterhvert kom min mor på den fine gården, med restaurant ute på en øy, litt nord for Trondheim. Vi tok en dagstur opp dit, fikk lokalet, snakket med presten, bestilte kirke og alt var helt perfekt! Øya er veldig romantisk med sine gule åkrer, fine fjord og gamle hus. Kirken var helt nydelig og akkurat passe stor for vårt selskap.

BRUDEN SIER: Jeg liker den romantiske stilen i bildene og filmene til Sparks Studios, så jeg var ikke i tvil om at vi ville få fine bilder. De fanget virkelig dagen vår på en god måte, og det er koselig å vise filmen og bildene til venner og familie. Det blir også fint å vise til våre barn – og barnebarn når den tid kommer. 

BESTE MINNE FRA DAGEN: Mitt beste minne fra dagen er da vi skulle dra fra festen – og alle gjestene sto der med lys og sang Velsignelsen for oss. Det var rørende. Beste avslutningen vi kunne fått på en allerede perfekt dag.

BRUDEPARETS TIPS: Ikke vær så opptatt av detaljene i bryllupet at dere glemmer hverandre. Husk hva dagen egentlig handler om, og deliger alt praktisk på selve dagen bort til andre så dere kan ha fullt fokus på hverandre og gjestene. Dere skal være hovedpersoner den dagen. Dagen er også proppfull av intrykk som kanskje ikke er så lett å fange opp der og da, men ta mange stunder i ettertid og mimre om dagen, se på bilder og kanskje også en film hvis dere har det. Det har vi gjort og vi blir bare mer og mer glad i den dagen for hver gang vi tenker på den.

Bryllupsfilm fra dagen av Sparks Studios:LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf og Film: Sparks Studios // Brudekjole: Brukt fra Finn.no // Brudgommens antrekk: Moods of Norway // Selskapslokaler: Klostergården