SØNDAGSINSPIRASJON

- SPACES & PLACES DEL 2 -
Pippin Hill Farm er en utpreget vingård, lokalisert i Blue Ridge, like utenfor historiske Charlottesville – USA. Stedet er designet for å være en fresh utgave av klassiske vingårder, og satt seg som mål være regionens beste sted for destinasjonsbryllup, sosiale tilstelninger, og eventsted for bedrifter. 
De er rangert blant de 50 mest romantiske stedene i USA for bryllup av Brides.com, og ønsker å gi gjestene en følelse av å ha ‘kommet hjem’, i anledning feiring på Pippin Hill Farm. De samarbeider med lokale gårdsprodusenter, artister, og eventplanleggere, for å tilby brudepar det beste av de beste. 
Pippin Hill Farm har en delikat og innbydende nettside, med bilder som virkelig får frem stedets vakre karakter, når det gjelder arkitektur, interiør, og ikke minst omgivelser. Bilder selger helt klart, og man må aldri undervurdere viktigheten av mange – og gode innbydende bilder. For å lese mer detaljert om alt rundt bryllupsfeiring hos dem, kan du klikke deg inn her. Vi håper det gir inspirasjon til brudepar – og de som driver med slikt i Norge, eller som tenker å gjøre det.
Idag ‘shopper vi på nettet’ når det gjelder det meste, og www er der vi henter den informasjonen vi er ute etter. En god nettside er alfa omega, for å ‘selge’ selskapslokaler og steder egnet for bryllup. Det finnes mange flotte nettsider her i landet, men likevel trenger vi generelt en oppgradering av nettsider i Norge, som ønsker å selge en opplevelse av de viktigste merkedager i livet. Det gjelder å skape den rette atmosfæren idet nettsiden åpenbarer seg på skjermen. Skal man velge å feire bryllup der, vil man bli henført idet man klikker seg inn på hjemmesiden, og bli gitt evnene til å kunne se muligheten av å feire sitt eget bryllup der.

Flotte omgivelser, steder og lokaler tiltrekker seg også flinke bryllupsfotografer, bryllupsplanleggere og alle dyktige tilbydere, som har med bryllup å gjøre. Derfor er det viktig at slike perler kommer frem i dagslyset, og delt med alle som kan ha interesse av det. Vi tror det skjuler seg mange vakre perler i vårt langstrakte land, og som venter på å bli oppdaget av et enda større publikum.

Pippin Hill Farm, har en egen brudesuite, ‘The Bridal Loft’ - hvor bruden kan klargjøre seg i vakre omgivelser, og bruden og hennes følge kan slappe av, nyte et glass forfriskende i timene mens forberedelsene og klargjøringen pågår. Hvem vil vel ikke ha det slik på bryllupsdagen sin. Vakkert, fredelig, og med all tenkelig komfort. We really really like! 
Vi mener at hjemme hos seg selv, og eventuelt et hotellrom, kan gjøre samme nytten, i mangel på Pippin Hill Farm. Det viktigste er at man kan være avslappet og nyte disse timene i forkant også, noe som kan være vanskelig på frisørsalonger, som gjerne har fullt opp om lørdagen, for de som ikke tilbyr egen avdeling for bruder i sin salong (siden lørdagen er den dagen, de fleste gifter seg – foreløpig).
Siden deres er også veldig informativ, og man får full oversikt over de forskjellige lokalene, og hva de er egnet til, både ute og inne. De har også link til et oversiktskart, som er veldig smart, med tanke på de som sitter å planlegger bordplassering osv, og dermed kjapt kan finne ut av dette på egenhånd. PHF har også linket til eget FAQ skjema. Ved å legge slik informasjon tilgjengelig på nettsiden, sparer man seg for masse unødig korrespondanse på mye stilte spørsmål, og potensielle gjester og klienter får svar på de vanligste spørsmål uansett ‘åpningstid’.
Lokalene deres er enkle, med gode basis farger som lett lar seg kombinere med andre farger og stiler. De har også kombinasjonen av runde og avlange bord, som gir større fleksibilitet, enn bare den ene eller andre typen. Dette ‘snakket’ vi også om i det forrige innlegget vårt, som du kan lese her.
Hos Pippin Hill Farm har de i tillegg til sin egen vin, og vinglass med signatur, også sin egen Cocktail meny, som inneholder deres signatur drinker. Dette letter håndteringen av utvalget, og gjør det lettere å holde de ingrediensene man trenger i varebeholdningen, fremfor å sitte på et stort lager av ymse hetvin og brennevin & mixturer. Ved å begrense utvalget, kan man også perfeksjonere det man tilbyr, slik at det blir stedets signatur, og drinker av ypperste klasse. Noe som er med på å personliggjøre stedets karakter, og noe gjestene setter stor pris på – og vil huske.
Menyen deres er basert på lokale, naturlige og bærekraftige råvarer, med innovative og inspirerende retter. De er også svært behjelpelig med å sette sammen spesialtilpassede menyer, etter eget ønske.
For å lese mer om deres mat og menyer, klikk deg inn her.
Pippin Hill Farm gjør også noe unikt i sin markedsføring, og det er å vise et utvalg av bryllupene som har vært hos dem på en egen side, med link til hver bryllup, med et stort bildegalleri ( det er vel verd et klikk eller to!). Noe som igjen med på å vise frem stedet fra sine beste sider. Vi sier det igjen; slike lokaliteter ynder til å fange vakre bilder fra bryllupsdagen, og fører igjen til at andre blir inspirert til å feire bryllup i slike omgivelser. Beste salgsargumentet – ever.

De har i tillegg en egen side, hvor de har linket alle sine samarbeidspartnere, noe som er viktig for gjensidig reklame, og gjennomføring av perfekte arrangement. En god idè, for så mange bransjer. Sammen blir man alltid bedre. All ekspertise på sine områder, som bidrar på en eller annen måte i samarbeid med din tjeneste, hjelper din tjeneste/ytelse til å se enda bedre ut.

PIPPIN HILL FARM

Vil du lese mer om  å feire bryllup på Pippin Hill Farm, kan du lese deres brosjyre for 2014 her.
For å lese vår første bloggpost med selskapslokaler, klikker du her.

SE gjerne vår side for norske selskapslokaler på Spaces & Places.

VI UNDERSTREKER AT VÅRE INSPIRASJONSINNLEGG ANGÅENDE SELSKAPSLOKALER OG STEDER, KUN ER MENT Å VÆRE TIL INSPIRASJON FOR Å KUNNE SE LOKALITETER I NORGE MED NYE ØYNE, OG INSPIRERE VÅRE BRUDER OG BRUDEPAR TIL HVA MAN KAN ØNSKE SEG – OG ETTERSPØRRE FRA DE FORSKJELLIGE TILBYDERE PÅ MARKEDET,  NETTOPP VED Å VISE MANGFOLDET AV HVORDAN BRYLLUP ARRANGERES OG TILRETTELEGGES INTERNASJONALT.

FOTOGRAFER OG BILDEKREDIT: Pippin Hill Farm // Patricia Lyons // Meg Runion // Eric Kelley // Katie Stoops // Jen Fariello // Elisa B Photography // Jessica Smith // Cat Thrasher // Aaron Watson