MAGISK BRYLLUP AV ANGELWORX PHOTOGRAPHY

EGIL & GURODa vi åpnet mailen med dette bryllupet kjente vi at det vi gjør på denne bloggen er usedvanlig hyggelig. Tenk å få vise det beste av de beste, når det gjelder bryllupsfotografering. Vi føler oss virkelig heldig. Ikke minst er vi glad for at vi stadig lærer nye dyktige fotografer – og mennesker i brud og bryllupsbransjen å kjenne, og dermed kan tilby all denne inspirasjonen til våre lesere.

Bryllupet til Guro & Egil, ble sendt til oss av Angelworx Creative Productions, noe vi er veldig glad for. Guro & Egil giftet seg i Gamle Aker kirke på St. Hanshaugen i Oslo. Endel av portrettbildene ble tatt bak kirken, og resten av portrettbildene ble tatt på Saga Hotel Oslo, som har fantastiske lokaliteter og interiør. Brudgommen klargjorde seg hjemme, mens bruden gjorde det hos Inch Frisør, med sine tøffe lokaler og kule interiørdesign. Vi ‘really like’. NWB synes bruden sin Manuel Mota kjole er usedvanlig vakker, og vi får assosiasjoner til bruder fra europeiske kongehus.

BRUDEN SIER: De beste minnene fra dagen er alle de glade menneskene og kriblingen i magen. Det er utrolig fint å samle de man er mest glad i til en fantastisk fest! Vårt tips til andre brudepar, er at tiden frem til bryllupet og bryllupsdagen skal nytes sammen. Snakk sammen slik at dere har de samme forventningene. Ikke heng dere opp i uviktige detaljer. Og ikke minst: bestill en fotograf som kan følge dere hele dagen. Med de bildene som dokumenterer dagen, kan dere hente frem stemningen, og alle detaljene år etter år. Det er verd hver eneste krone.

FOTOGRAFEN FORTELLER: Dette var et veldig laid back, og avslappet brudepar, som visste å nyte dagen. Samtidig var bruden tydelig preget av den store dagen, da brudekjolen endelig kom på. Det var glede, spenning, og overveldende følelser, noe som gjorde at jeg også fikk klump i halsen. Bruden pustet tungt før hun gikk inn i kirken, men da hun kom ut igjen med sin nybakte ektemann, var tryggheten og roen igjen tilbake.
LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Angelie Hafzullah hos Angelworx Creative Productions // Brudekjole: Manuel Mota fra Pronovias // Brudens sko: Tory Burch // Brudgommens antrekk: Dress fra Tiger of Sweden – Skjorte av Massimo Dutti // Brudgommens sko: TGA by Ahler // Brudens frisør: Inch Frisør // Festlokale: Øverland Gård // Catering: Annerledes Brød & Cirkus