VIDUNDERLIG VAKKERT I VINTERLAND

Da ‘Byen’ dro til Fjells for å feire bryllup 

Hva er vel mer vakkert og typisk norsk, enn den norske fjellheimen som bader i sol, dekket av et teppe med hvite snøkrystaller. Og hva kan gjøre det enda vakrere. Jo, når det stelles til bryllupsfeiring i slike omgivelser, og snøen og rosemaling får selskap av ordentlig chic glamour. Det var det som skjedde da Ellen & Bård giftet seg en kald februardag i år i Hegge Stavkyrkje.

De fantastiske bildene er tatt av LenaBritt Photography, som er et nytt bekjentskap for oss i den norske fotografverdenen, og mener hun er et meget godt tilskudd i bransjen. Vi er evig takknemlig for at mailen hennes fant veien til vår innboks. Flinkeste LenaBritt flyttet fra California til Norge i Juli 2012. NWB ønsker henne – og hennes vakre arbeid hjertelig velkommen til Norge, og gleder oss til å se hva mer hun kan trylle frem i norske bryllup i tiden som kommer.

Bruden Ellen er både kul og glamorøs, med sin stylish frisyre, elegante Barbados kjole fra Pronovias, med kort jakke til og sko fra Jimmy Choo – sukk. Det samme gjelder for Bård, som har på seg en knalltøff dress fra Hugo Boss. Vi elsker brudebuketten, skoene og ikke minst de rørende bordkortene, i superkul design og fonter. Så annerledes enn rosemalingen i selskapslokalet, og likevel så perfekt sammen. We like! Herved presenteres galmorøst vinterbryllup fra Valdres.

BRUDEN SIER: Det beste minne fra bryllupsdagen var å gå ned kirkegulvet sammen, som nygift, mens to gode venner spilte egen versjon av Stevie Wonder sin klassiker “Signed – Sealed – Delivered”. Vårt tips til andre brudepar er at dere må huske å stoppe opp, ta et dypt pust, og la minnene og øyeblokkene synke inn. Prøv å ‘fryse’ noen minner, og nyt å være midtpunktet dennne dagen.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: LenaBritt Photography // Brudekjole: Barbados fra Pronovias via Kristins Brudesalong // Sko: Jimmy Choo // Hår & Make-Up: Bente Skjold Helle // Brudebukett & Blomster: Emil Bahnson hos Blooming // Brudgommens Antrekk & sko: Sko og Dress ‘Superblack’ fra Hugo Boss via Follestad // Selskapslokale & Mat: Grønolen Fjellgard – Beitostølen