ET VAKKERT VINTEREVENTYR

På Hotel Norge Høsbjør

Et vinterlig og eventyraktig bryllup fra Brummundal nå i mars, på et av Norges vakreste og mest særpregede hoteller, fotografert av Fotograf Bjarte Edvardsen. Hotellet er bygget i «Art Nouveau» stil, og ble første gang åpnet i 1919. Før siste krig var det kjent over hele Europa som et turisthotell i europeisk toppklasse, der datidens overklasse gjerne ferierte og rekreerte. 

Brudeparet Stine og Tobias valgte dette stedet fordi det lå i et turområde de har brukt mye, og liker godt. Hotellet tilbød full pakke med servering, mat, overnatting, vigselslokale og festlokale. Overnattingen var spesielt praktisk for brudeparet, siden det var så mange langveisreisende. Og ikke minst falt de for de utrolig vakre lokalene, og da var det ikke noe å lure på. Stedet er perfekt og bør lokke til seg flere brudepar. Stine er en vakker vinterbrud, og Tobias er staselig i sin flotte Rogalandsbunad. Vi falt pladask for dette vintereventyret av et bryllup, med vielse ute i et hjerte av snø.


BRUDEN SIER: Vårt beste minne fra dagen er brudevalsen, og talen vigsler holdt til oss. Vårt tips til andre brudepar er å ikke stresse med detaljene. Bli heller gledelig overrasket over hvor fint det ble når du gir flinke folk frie tøyler til å gjøre det de kan best. 
OM HJERTET I SNØEN: At vielsen skulle være ute var bestemt i god tid på forhånd. At den skulle være i et hjerte fant pappa på da han, og Tobias var der for å måke vigselsområdet et par dager før. Nok et eksempel på at det bare er å slappe av, og ikke detalj-planlegge, men stole på at flinke folk gjør bra ting.


LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Fotograf Bjarte Edvardsen // Brudekjole: Bruktkjøp, men opprinnelig fra Brudehuset Hamar // Sko: Bruktkjøp // Brudgommens Antrekk: Rogalandsbunad med lysgrønn brokadevest // Brudebukett: Mestergrønn, Parkgården i Brumunddal // Blomster: Ordnet av Hotel Norge Høsbjør // Catering: Hotel Norge Høsbjør // Selskapslokaler: Hotel Norge Høsbjør