FOR ALLER FØRSTE GANG

Et av de mest minneverdige øyeblikk fra en bryllupsdag

Det er den store dagen, og bruden har brukt timer på å gjør seg klar. Brudgommen har gjerne ikke sett sin brud og tilkommende siden dagen før. Han er spent; spent på dagen, på sin tilkommende, på fremtiden, og så er øyeblikket her. Han skal få se sin vakre brud for første gang. Det blir ofte sterkt, for det er så mange følelser som kommer på en gang. All venting og forventning smelter sammen i akkurat det ene øyeblikket når han får se henne; kvinnen som skal bli hans livspartner på veien mot felles opplevelser, utfordringer, gleder og sorger. Men akkurat der og da er det bare han – og henne. (Nederst i bloggposten kan du lese om hva brudgommen tenker.)

BILDEKREDIT: ANDRIA LINDQUIST


I Norge er det ikke så vanlig med FIRST LOOK, som er når brudeparet møtes før vielsen, for å ta portrettfotograferingen, og for å få en stille stund alene, før dagen fylles opp av eget program. Det blir ofte mer følelsesladd og enda mer personlig, fordi man er alene med fotografen, og får tid til å nyte bare å være to. Vi håper jo selvsagt å få se mange norske bryllup fremover, som ‘tør å bryte’ tradisjonen, og gå for en personlig seanse for fotografering og første møte på bryllupsdagen. Vi tror at det gir rom for å vise de store følelsene, slik at når man endelig kommer til vielsen, så har man en annen ro, og kan igjen nyte det øyeblikket fullt ut. For de som ønsker noe annerledes, håper vi at dette kan være til inspirasjon, for å tenke nytt.

BILDEKREDIT: JOIE LALA

BILDEKREDIT: FEATHER AND STONE
BILDEKREDIT: VICTOR ZERGA

BILDEKREDIT: KYLE HEPP PHOTOGRAPHY

BILDEKREDIT: ELARIO PHOTOGRAPHY
BILDEKREDIT: SHYLA PHOTOGRAPHY
BILDEKREDIT: KARL MAASDAM
BILDEKREDIT: KALLIMA PHOTOGRAPHY
BILDEKREDIT: DENISE BOVEE
BILDEKREDIT: HEATHER KINCAID
 BILDEKREDIT: A BRYAN PHOTO
BILDEKREDIT: JASMINE STAR
 BILDEKREDIT: BECKER PHOTOGRAPHER
“I LOVE YOU
FOR ALL THAT YOU ARE,
ALL THAT YOU HAVE BEEN,
AND ALL YOU ARE YET TO BE.”

Bildene i dette innlegget er hentet på det store www og buzzfeed, og vi har gjort vårt ytterste for å kreditere bildekildene. Bildene er fra First Look Sessions og øyeblikkene da brudgommen får se sin brud. Vi synes de er utrolig rørende – og forteller mye om hva denne dagen handler om – og hva den betyr.
OPPDATERING:
Du lese hva brudgommen tenker da han ser sin brud for første gang, ved å klikke deg inn til
denne artikkelen hos Huffington Post.