Up – Close and Personal

Vinterlig Vakkert


Bryllup trenger ikke være ‘store’, for å være flotte og vakre, noe dette intime og personlige bryllupet vitner om. Solveig og Lev ville ha det enkelt, og intimt av praktiske årsaker, men også fordi de alltid hadde ønsket noe lite og personlig. Her er selvgjort meget velgjort, og vi synes det kan være til stor inspirasjon for andre som ønsker å gjøre det i beskjeden og personlig skala. Bildene som er tatt av fotograf Mona Moe Machava, viser iallefall at det ikke skorter på stil og eleganse, og ikke minst kjærlighet. Bruden er nydelig i sin korte og lekre kjole fra Light in the Box med cape, også elsker vi sløret foran øynene. Sammen med den classy brudgommen i dress fra Filippa K, utgjør de et smakfullt & stilfullt par.

BRUDEN SIER: Beste minne fra dagen: Å komme ut på kirketrappen til strålende sollys, (og en tigger på trappen), og gå nedover de stille gatene og høre suset fra byen hvor livet gikk sin vante gang. Å ringe foreldre og søsken for å fortelle at vi hadde giftet oss. 
Siden det var et lite og intimt bryllup uten gjester hadde vi ikke catering. Vi tok bussen til Losby Gods, og spiste fire-retters middag der, og ble til dagen etter og fikk med oss en deilig frokost også. 
Tips til andre brudepar: Gjør det enkelt! 

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Fotograf Mona Moe Machava // Brudekjole: Light in the Box // 
Sko: Vintage fra Beyond Retro // Hår og make-up: Bruden // Brudgommens antrekk: Dress fra Filippa K, skjorte fra Zara, sko fra Aldo, slips fra Follestad // Brudebukett: Satt sammen i en fei av bruden med blomster fra Blomsterenga på Kampen.