SOMMERFEST I SKÅNE

Når en bryllupsfotograf selv feirer bryllup

Vi må bare begynne med en kjærlighetserklæring; NWB er ‘head over heels in love’, i alt ved dette bryllupet. Da bildene var sendt til oss fra noen av våre favoritter når det kommer til bryllupsfotografering; Nordica Photography, satt vi bare målløs og klikket oss igjennom hvert fortryllende øyeblikk. At det var en drøm av et sommerbryllup fra Ystad, helt sør i Sverige, var det ingen tvil om. Det var bare synd vi ikke hadde vært der og vitnet det med egne øyne. Men Nordica har igjen klart å skape magi av stemning, historiefortelling, detaljer & dekor, og brudeparet Emma & Rikard sin kjærlighet, så du kan kjenne atmosfæren via bildene. Lyset, fargene, naturen, bryllupslokalene – og alt, får oss til å vurdere å flytte til vårt vakre naboland; Sverige. Emma er henrivende vakker i sin rålekre Ida Sjöstad Couture kjole. Og dekoren og styligen i lokalene er intet mindre enn perfekt, for NWB sine ‘bryllupsdekor’ hjerter. Vi dåner. Og de har Candy Bar, med ekte svenske polkagriser; say no more.

NORDICA SITAT: “Ved bestilling av bryllup, har vi to prioriteringer: Kompatible personligheter, og en felles forståelse for vår stil av fotografering.  Når disse to tingene er der, er bryllup alltid en fantastisk opplevelse for begge parter, uansett hvor bryllupet er eller hvor mange norgesglass som dingler fra trærne. Med Emma og Rikard, var det perfekt fra første e-posten. Emma – en bryllupsfotograf i Sverige – kontaktet oss om å komme dit for hennes bryllup. Fordi vi var klar for flytting, og gjøre Sverige til vårt hjem på slutten av året, føltes dette bryllupet som en gave fra interweb guder. Emma og Rikard utendørs bryllup ble holdt i Österlen, et område i de sørlige delene av Sverige. De ønsket at dagen skulle være en sommerfest, og en sommerfest det ble.”  

Du kan også lese vårt intervju med Nordica Photography her. Nordica kommer også til Norge i slutten av mai, for å fotografere et bryllup i Oslo. Vi gleder oss stort til å se bildene.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Nordica Photography // Brudekjole: Ida Sjöstedt Coutoure // Brudens sko: Stylesnob // Brudebukett & Blomster: Blossom Blommor // Hår & Make-Up: Sandra Elizah // Brudgommens Antrekk: Moss // Selskapslokaler: Backagården, Ystad – Sverige – design/stylist: Therese Winberg // Catering: Mr. Gourmet // Musikk: Anna and the cat Combo