SOUTHERN ELEGANCE

Ben + Lindey

NWB har alltid drømt om sørstatene, og ikke minst det å besøke alle de vakre eiendommene som er der. Da vi mottok dette bryllupet fra de fantastiske Q Avenue, ble vi ikke midre betatt av det vakre sør ‘over there’. Bryllupet til Ben & Lindey ble holdt på den ærverdige eiendommen Twin Oaks Estate, som er omgitt av eiketrær som er over 300 år gamle. Undertegnede drømmer om et vakkert eiketre i hagen. Lindey er klassisk sørlig skjønnhet i sin nydelige Paloma Blanca kjole, birdcage slør og lekre Badgley Mischka sko. Brudgommen er stilig i helsort fra Calvin Klein. Ikke minst er det rørende ord fra brudeparet som følger under de vakre bildene.

BRUDEPARET FORTELLER: Beste minne fra dagen :
Lindey: “Mitt beste minne av dagen var på bryllupsfesten. Det var en varm sommer kveld, som de fleste er i Tennessee i juni. Ben tok et bånd fra våre ‘bryllups tryllestaver’, bandt håret mitt tilbake, og vi flyktet til et hjørne under paviljongen, litt bort fra festen slik at vi kunne ta inn øyeblikket, vi visste at vi alltid ville huske. Han hadde bedt DJ’en spille en av sine favorittsanger (She’s Everything med Brad Paisley), og han sa “denne sangen ble skrevet om L”. Det var som om vi hadde vår første dans igjen. jeg vil aldri glemme hvordan jeg følte meg i armene hans, og hvor mye jeg visste at jeg elsket ham … min beste venn, min sjelevenn, min mann.”

Ben: “Når L ankom med hest og vogn, kunne jeg ikke holde tilbake alle følelsene, idet vognen kom kjørende opp langs innkjørselen. Tårene strømmet nedover ansiktet mitt, og jeg kan ikke huske en lyd annen enn fiolinen som spilte i bakgrunnen. Vi hadde gått gjennom så mye sammen, vært så mange steder, og overvunnet så mange hindringer at det endelig slo meg; dette er dèt. Dette måtte være det beste øyeblikket i mitt liv, og mitt beste minne om vår spesielle dag. “

Par tips til andre par: Ro alt ned og nyt hvert øyeblikk. Planlegg dagen din slik at du har god tid med dine venninner denne dagen til å slappe av, mimre og le. Dagen bør være om selve feiringen og ikke siste minutters klargjøring. Når dagen kommer la det være opp til din bryllupsplanlegger, venner og familie. Ta inn hvert øyeblikk du kan, og gjør alle minner fra dagen uforglemmelig. Vi har også laget en CD av våre favorittsanger, sammen med en liten gave pose, og satte dem på hotellrommene til gjestene som kom utenbys fra. Vi får fremdeles høre fra gjester at de elsket og satte pris på den personlige gaven. Få gjestene til å føle at de er en viktig del av den store dagen – ikke bare til stede.

Hvorfor Brad + Jen: Vi valgte B & J fordi de har en unik måte å fange personlige øyeblikk på, og sette deg i en ramme som ingen posering eller kunstig sett kan skape. Vi ønsket de virkelige øyeblikk fanget uten iscenesettelse eller dirigering. Vi ønsket også fotografer som vi følte oss komfortabel med under våre mest intime øyeblikk av dagen. Til slutt ønsket vi det kunstneriske. Vi ønsket bilder som ble tatt spesielt for oss. Da de fortalte oss at de ville snike oss bort rett etter seremonien for vår første par øyeblikk som mann og kone, visste vi at de var de rette. Vi satte så pris på alle de små tingene de gjorde for å få oss til å føle oss spesiell, og er så takknemlige for at vi kan kalle dem våre venner.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: QAvenue – Brad+Jen // Brudekjole: Paloma Blanca // Brudens sko: Badgley Mischka // Hår: Kyra Eggenburger // Make-up: Brud og brudepiker // Brudgommens antrekk: Calvin Klein // Brudebukett: Nancy Jordan // Blomster: Nancy Jordan & Kathy Littlefield // Catering: Premier Place // Selskapslokaler/vielse: Twin Oaks Estate