Nært & Personlig
med Bryllupsfest i Fjøset

Dagens bryllup er fra Hamar, og de herlige bryllupsbildene er tatt av Fotograf Ida, som holder til på nettopp Hamar. Det flotte brudeparet holdt mottakelsen i festfjøset til Opstad Gjestegård, og ønsket en rolig og avslappet bryllupsfest. Vielsen fant sted i vakre Vang kirke, den 4. august 2012. Fotografen forteller at portrettbildene ble tatt på Domkirkeodden, før de dro videre for å feire dagen. Brudeparet selv synes dagen ble langt bedre enn forventet, on NWB gir dere et vakkert utdrag. Bryllupslokalene er kult pyntet med lyslenker, og papirblomster, og passer perfekt til det rustikke interiøret. Bruden selv er nydelig i sin flotte kjole, innkjøpt i USA.

BRUDEN FORTELLER: Vi har ingen spesielle minner, hele dagen var så fantastisk og avslappet. Men det var et spesielt øyeblikk å komme inn i kirken hvor vi så hverandre for første gang. Utrolig god stemning, fornøyde gjester og en fantastisk atmosfære hele dagen. Vårt tips til andre par er å fordele oppgaver til andre som gjerne vil hjelpe til. Alle småting glemmes lett oppi alt, så deleger oppgavene. Vi hadde “bli kjent grilling” dagen før bryllupet, som mine foreldre hadde i sin hage. Det var utrolig hyggelig, gjestene ble mer kjent, og vi fikk tid til å prate med alle i løpet av dagene. Forbered alt dere kan før bryllupet, sånn at dere får slappet av på bryllupsdagen. Det meste ordner seg uansett, slapp av og nyt dagen! Inspirasjonen til vår feiring av dagen kommer av at vi bor på gård i Vingelen, en fantastisk fjellbygd med gamle tømmerhus. Vi ville gifte oss ved mitt barndomshjem, Hamar, men allikevel ha med det tradisjonelle fra Vingelen. Å feire vår dag i festfjøset på Opstad var helt perfekt for oss! En herlig rustikk, jordnær og avslappet stil, som passer oss bra. Det ble en helt fantastisk stemning der med tømmervegger, lysslynger og naturfarger i pynten. Lokalmat er også viktig for oss, og ble strålende fornøyde med Møystad Gård som catering, som bruker lokal og kortreist mat. Vi fikk også brukt noen ingredienser fra Rørosmat, som er fra regionen vi bor. Helheten ble veldig jordnær og naturlig, og veldig oss. Vi er ikke så glade i å stikke oss ut og ha full oppmerksomhet, så det var veldig avslappende, og deilig å ha slike fantastiske rammer rundt hele bryllupet vårt. En fantastisk dag som ble så mye bedre enn vi kunne forestilt oss!

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Fotograf Ida // Brudekjole: ifølge bruden kjøpt i USA på en av de mange ‘billige’ brudesalongene // Brudens sko og tilbehør: Brudehuset på Hamar // Hår & Make-up: Ine Aasen hos Podium frisør // Brudgommens Antrekk: De Renouard via Solgunns Boutique Lillestrøm // Brudebukett & Blomster: Kristin Sletten hos Årnes Blomster Interflora // Catering: Møystad Gård - Vang // Selskapslokaler: Opstad Gjestegård – Vang