En liten bit av vakre Sør-Afrika,

har kommet til vårt lille Norge.


Annemari Ruthven Photography er en dokumentar bryllupsfotograf bosatt i Norge. Hun er født og oppvokst i Sør-Afrika, men er for tiden basert i Gjøvik, og fotograferer bryllup hvor som helst i inn – og utland. Derfor ble vi særlig glad da hun sendte oss dette friske bryllupet fra langt nede i den varme sørlige delen av verden, slik at det kan inspirere oss her oppe i det kalde nord. Friske farger, og superkul design, gjør dette til noe annerledes. Lauren og Sean giftet seg på den fanrtastiske vingården Waterkloof Wine Estate, som er en del av City of Cape Town. Med sol og regn, kom også regnbuen og viste seg over vinrankene. Den spesielle og moderne arkitekturen på bygget gjør dette bryllupet til en elegant og stylish affære. Og kjolen og skoene? Det er bare å nyte.

BRUDEN FORTELLER: Mitt beste minne er når jeg kom ned i heisen, gikk inn i resepsjonen med mannen min, å bli møtt av de menneskene vi elsker og som betyr alt for oss, og for å toppe det hele; de spektakulære omgivelsene og dekoren, takket være vår høyre hånd, Hannes. Vårt tips til andre brudepar er å nyte hvert minutt av din fantastisk dag, ved å ta deg tid til å tre til side – og ta det hele inn.
Dagen går så fort, og det er så mange utrolige minner, derfor er det viktig å ta seg tid, slik at du er i stand til å absorbere alt! Fargetemaet vårt ble valgt på bakgrunn av at grå er en så integrert del av lokalet på grunn av arkitekturen, så den måtte være med. Hvitt symboliserer en følelse av harmoni og klarhet for vår nye begynnelse og er en tradisjonell favoritt. Gult symboliserer glede og lykke,  og står sterkt for våre kreative og sprø sider!
Vi valgte Annemari som fotograf, fordi hun er så avslappet, og gir noe forskjellig fra andre bryllupsfotografer. Hun er i stand til å naturlig fange øyeblikkene og stemningen i hele dagen – vi absolutt elsket henne – og anbefaler henne sterkt! Hun er virkelig dyktig til det hun gjør.
LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Annemari Ruthven // Brudekjole: The Wedding Box //Brudens Sko: Benjamin Adams – London // Hår & Make-Up: Liz Kaplan // Brudgommens Antrekk: Country Road // Brudebukett & Blomster: Fleur Le Cordeour // Catering: Waterkloof Wine Estate – Chef Czarneki // Selskapslokaler: Waterkloof Wine Estate // Bryllupskoordinator: Hannes Loubser – hloubser@gmail.com