ET VAKKERT SOMMERBRYLLUP

Marius + Therese

Noen ganger lurer vi på hvor vakkert det egentlig kan bli, og hvor deilig det er å se kjærlighet, vakker natur, og fantastiske bilder, i en og samme pakke. Fotograf Hilde Kvivik Kavli  hos Love & Lilies har igjen fanget et brudepar med sitt gode øye for estetikk og skjønnhet, samt den fantastiske kjemien mellom Marius og Therese og deres venner og familie,da de giftet seg en skjønn maidag i år. Det var forelskelse ved første sniktitt, og vi blir rent lykkelig av å se på disse bildene igjen og igjen. Therese er bare slående vakker i nydelige brudekjole, og med en perfekt frisyre, som NWB tipper kommer til å bli en av årets store brudefrisyretrender i dette landet. For ikke å snakke om den åh så kule og svært stilige brudgommen, som er som hentet ut av en gammel black & white Hollywood film. Sammen er er det nesten så vi blendes, og med de store smilene, de varme blikkene som skinner gjennom linsen, sjarmerer de oss i senk. Så derfor kjære lesere; nyt!

BRUDEN FORTELLER: 
Beste minne fra dagen: Vielsen var et stor høydepunkt i dagen for begge to. Det var mye musikk i vielsen fremført av gode venner, og musikken gjorde virkelig vielsen helt spesiell for oss. I tillegg var pastoren som viet oss en god venn, noe som gjorde det hele veldig personlig. Det var også utrolig spesielt det øyeblikket da øynene møttes for første gang på vei opp kirkegulvet. Også det å bare være sammen med alle du er glad i, familie og venner, og ha dem tilstede på vår dag var fantastisk. Å ha så mange gode venner der skapte en utrolig god stemning i bryllupet.

Tips til andre: Når det nærmer seg de siste ukene før bryllupet, merket ihvertfall jeg hvordan de små detaljene man skulle fikse ble mindre viktige. Så mitt tips (bruden) er å ikke la seg stresse av ting som man ikke rekker å gjøre eller som ikke blir helt som man har tenkt, for når dagen kommer så glemmer man alle slike detaljer! En ting vi gjorde som vi er veldige fornøyde med er at vi laget en gjestebok av polariodbilder som ble tatt av gjestene på festen, og hengt opp på hyssing på noen gamle sprosser. Denne pryder nå leiligheten vår, og bildene er utrolig gøye å ha!

Hva var inspirasjonen bak feiringen?: Vi ønsket et bryllup hvor vi kunne inkludere alle vi er glade i, så derfor hadde vi mange venner med på festen. Videre ønsket vi et avslappet og romantisk låvebryllup, og vi gjorde mange ting selv. Vi ønsket å gjøre ting litt annerledes, og ha et bryllup som passet oss som par, og som var gøy også for gjestene. Stilen på dekorasjonene var romantisk og med et vintage preg, og mye av pynten bestod av hyssing og syltetøyglass.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Love & Lilies // Brudekjole: Copenhagen Bridal // Hår: Sissel hos Tid frisør Kristiansand // Make-up: Wah Wah Kristiansand // Brudgommens smoking: Moods of Norway – sko: Volt TGA // Brudebukett: hvite og lyserosa “rufsete” peoner fra Ane Mone blomster Kristiansand + krans av brudeslør i håret, Blomster i festen – hvite peoner og isgrønne små sukkulenter // Selskapslokaler: låven på Vigeland Hovedgård