Moderne & Morsomt

Solveig + Marius = Sant

Nydelig romantikk i Rogaland, fanget av Fotograf Kjell Roar Bjørnsen. Solveig & Marius giftet seg i Sandnes, 2. mars 2013, i flotte Sandnes kirke. Bruden var nydelig vakker i sin kjole fra Rembo Styling, og vi elsker den lille men vakre detaljen i det strikkede capet. Brudeparet ønsket seg morsomme bilder, med mye personlighet, og det fikk de. De brukte skogen som arena, fordi det var der de blant annet forlovet seg. Bruden har også brude ballerina sko, og viser at man fint kan velge akkurat de skoene man selv ønsker.

BRUDEN FORTELLER: Vi hadde en fantastisk bryllupsdag. Helt nydelig! Vi koste oss gjennom hele dagen. Dersom jeg må trekke fram noe må det være to av mange magiske øyeblikk. Det første var da dørene åpnet seg i kirken og jeg kunne møte blikket til Marius. Jeg så ikke på noen andre på vei opp kirkegulvet, og det var ubeskrivelig vakkert å tenke på at om få minutter skal vi gi hverandre vårt ja til resten av livet sammen. Det andre må være da vi ankom festen etter en veldig gøy fotografering i skogen. Å komme inn i festlokalet og se alle gjestene som var der for å feire oss var rett og slett stort. Jeg opplevde meg utrolig heldig og rik, rik på venner og familie. Vi er veldig takknemlige for alle som var med på så mange måter og gjorde dagen til det den ble!

Angående fotografering ønsket vi å ta bilder som sier noe om oss, samt at vi ville tenke litt ut av boksen. Skog fordi vi er glad i natur og det var der vi forlovet oss. Discoball som gir en smak av fest og gøy, noe vi også ønsker skal prege forholdet vårt. Skigåingen har mange symboler, både i form av at vi elsker å gå på ski, at vi hadde vår første date på ski og et tegn på at nå starter vi en reise sammen. Bordet med rekvisita og motivene derfra gjenspeiler mange elementer av hva vi liker og ønsker skal kjennetegne oss. Marius ropte for øvrig ja så høyt, der han står med flagget i hånden, at det var joggere som måtte bortom å se hva dette var – altså fikk de se en meget gøy fotografering.
LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Kjell Roar Bjørnsen // Brudekjole: Rembo Styling // Brudens sko: Pretty Ballerinas // Hår: Mitt lille Hårstudio // Brudebukett: Blomst // Brudgommens Antrekke: Sam Surin // Lokasjon: FredheimArena