THE BEGINNING

of a Lovestory…


En inspirerende forlovelsessession fra Nashville fotografene Brad + Jen i Q Avenue Photo, som mer enn gjerne kommer til Norge for å fotografere norsk kjærlighet. Her har de fanget Ester & Matt sin kjærlighet, med sine kreative talenter, og bildene lyser av varme, personlighet, og kjærlighet, og vi digger klesstilen til det kule paret. ester har sin egen moteblogg, og link finner du nederst i bloggposten.

FOTOGRAFEN FORTELLER: Det er noe med byen Chicago som gjør at våre hjerter banker litt fortere. Vi har alltid trodd at det var mengdene av små restauranter, romantikken rundt Michigan Avenue til jul, den rene, veltalende og historiske arkitekturen, eller den kontinuerlige brisen som gjør at håret står rett ut i sommerhalvåret. Men jo mer tid vi bruker der, jo mer vi innser vi at grunnen til at vi elsker Chicago, er på grunn av menneskene der.

Ester og Matt møttes i Nashville og flyttet tilbake til Windy City etter endt utdanning. Hvordan vi var så heldig å møte dem, og fange deres kjærlighet til ‘film’, vil vi aldri få vite, men disse to er så smittsom og talentfull. Deres kjærlighet strømmer ut gjennom deres smil, og måten Ester ser på Matt kan omtrent ‘kill the guy’. Mens deres bryllup vil finne sted i Northwest forstedene til Chicago på en historisk plantasje, kjørte Ester og Matt tilbake til Nashville for å gå ut i gatene hvor de forelsket seg…vi bare dukket opp og fanget den. Finn ut mer om hvem de er og deres talenter, ved å klikke inn på Matt sin plateklubb VINYL ME PLEASE, og Ester sin mote blogg; VIVIDA FASHION.