SOMMERIDYLL PÅ SØRLANDET
LINE & KNUT


Et nydelig sommebryllup fra vårt vakre sørland. Line og Knut giftet seg tidligere i sommer, og sørlandet viste seg fra sin vakreste side, med blå himmel og blått hav, feiret de omtrent i vannkanten på det kule Strand Hotel Fevik. Bildene er sendt til oss av den dyktige bryllupsfotografen bak det kule navnet Love & Lilies; nemlig Hilde Kvivik Kavli. NWB kjenner den svalende sommerbrisen, og drømmer om sand mellom tærne og glade gjester i godt selskap, slik Line & Knut sier de setter pris på. Den rosa fargen frisker opp mot det grønne, blåe og hvite i naturen og omgivelsene, og peoner er som alltid vakkert.

BRUDEN FORTELLER:
Beste minne fra dagen: Det er vanskelig å velge ut beste minne fra dagen, for de var så mange, men det beste må være da vi stod utenfor kirken etter vielsen og nervøsiteten var borte, nå skulle vi bare nyte resten av dagen. På kvelden var det beste minnet talen fra Knut til meg, den vil jeg aldri glemme.

Tips til andre brudepar: Når dagen kommer må man på en måte legge fra seg bekymringene og slappe av og ikke minst begynne å nyte. Denne dagen går utrolig fort, og små detaljer betyr ingenting i det store bildet. Ha det gøy og kos dere, for dere skal feire kjærligheten og det må ikke glemmes. Det kan lett bli satt mye energi og tanker i de små tingene man har planlagt. La disse tingene ligge og konsentrer dere om dagen og gjestene deres. Et godt tips er å unngå å la gjestene vente når dere to skal fotograferes og fraktes rundt. Finn en aktivitet, en utflukt eller et sted å samles slik at de slipper å vente, og bli spredt og bli distrahert. Vi hadde en del tilreisende fra flere steder av landet og ville ikke la de vente på oss når vi tok bilder med fotografen, så vi arrangerte en båttur rundt Hisøy på Nidelv. En nydelig båttur i Arendals skjærgård. På denne måten ble det en heldagsopplevelse for gjestene, og alle ble bedre kjent før middagen på kvelden. De slapp å vente og dele seg, og de forble en gruppe hele dagen, slik ble det god stemning av senere på kvelden.

Hvorfor valgte dere å feire bryllupet slik – hva var inspirasjonen? Det var et naturlig valg å legge bryllupet til Arendal ettersom jeg er derifra. Et koselig og intimt sommerbryllup var ideelt for oss og Arendal er vårt feriested nummer en. Jeg ble lett inspirert av blogger og bryllupsblader, men fant fort ut at vi ikke ville stresse for mye denne dagen og la andre ta seg av serveringen og vertskapet. Strand Hotel Fevik ble derfor perfekt for oss. Vi ville gi gjestene en feriefølelse og planla dagen ut ifra at verken de eller vi skulle tenke på verken transport, ta frem lommeboka eller ta bilder. Ettersom alt dette var ordnet og de kunne i likhet som oss bare nyte. Vi er glad i gode venner og familie, god mat, god drikke og god musikk, og alle komponenter var med. Feiringen ble holdt på Strand Hotel Fevik med nærmeste familie og venner. Strand Hotel Fevik er et nydelig funkishotell som ligger mellom Arendal og Grimstad. Beliggenheten er ideell for feiring ettersom plasseringen er så unik med stranden og sjøen rett utenfor døren, innrammet av en flott hage.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Love & Lilies // Brudekjole: Agape i Stavanger // Brudens sko: Aldo i New York // Hår & make-up: Precilia Myrtvedt // Brudgommens antrekk: Dress fra Tiger of Sweden, og smokingskjorte, alt kjøpt på Capone, mens vest/slips/mansjettknapper kjøpt på zlixx.com // Brudebukett: Hisøy Blomster – kompakt bukett med lange stilker // Blomster: Peoner i forskjelige rosafarger // Catering: Strand Hotel Fevik // Selskapslokaler: Strand Hotel Fevik