ROMANTISK VINTAGE PÅ LOSBY GODS
AV FOTOGRAF ANGELIE – ANGELWORX  
PART ONE

NWB elsker stylede shoots og inspirasjonsshoots, fordi det inspirerer kommende bruder, og fordi man får se kjoler og tilbehør i forskjellige og inspirerende settings. Det er fremdeles ikke så mange stylede shoots i Norge når det kommer til bryllup, men vi gleder oss stort over de vi får tilsendt, og NWB gleder oss enda mer til å samarbeide videre med fotografene som sender oss vakker inspirasjon, slik at vi kan vise våre fantastiske lesere alt det vakre som også finnes å få tak i her i Norge, gjennom dyktige artister innenfor bryllupsbransjen. Det er også en fantastisk mulighet til samarbeide med ulike bryllupsleverandører, som dermed får fremmet sine produkter på en delikat og annerledes måte.

Da NWB fikk oversendt bildene fra denne shooten som var tatt for en knapp uke siden på Losby Gods, ble vi regelrett trollbundet av de usedvanlig vakre bildene, modellen Lina, som er blendende vakker, og ikke minst de lekreste og mest elegante couture kjolene og tilbehøret fra Arous Brudesalong, som har gjort en fromidabel jobb med utvalg og styling. Med de magiske, ærverdige og storslåtte omgivelsene på en av Norges unike gods, kan det ikke bli bedre. Losby Gods sin arkitektur og sitt historiske interiør er bare ‘pure perfection all together’. Bildene er sendt til oss av den utrolig talentfulle og dyktige Angelie hos AngelworX Productions, som alltid tryller frem den vakreste magi med sitt kamera. 

FOTOGRAFEN FORTELLER: Jeg hadde laget et tema for min første stylet fotoshoot, bohemsk, hippie, chic eleganse og at det skulle være utendørs, men da været her til lands er så ustabilt, kom selvfølgelig regnet den dagen vi skulle ha shooten. Da ble det innendørs og vi skiftet kun på den kjolen som var mest bohemsk og dro til plan B, det herskapelige og ærverdige Losby gods. Et fantastisk backdrop for bryllup og andre begivenheter, både innendørs og utendørs. Her har jeg fotografert brudepar før, men ikke i denne delen av bygget. Vi byttet fort temaet til romantisk, klassisk & vintage.

Teamet bestod av vår vakre modell, Lina, flinke assistenten Alan, og Arous som har utrolig vakre kjoler og tilbehør. Jentene, Helan og Hawin fra Arous fikset også hår – og makeup, da vi endte opp uten hår og makeup stylist den dagen. En utfordring som de klarte med glans. Fra moodboardet så la jeg inspirasjon av romantisk, enkel sminke og håroppsett. Kjolene fra Arous er importerte couture kjoler med blant annet ekslusive materialer av steiner, blonder og silke. De har kjempe fin flyt som gjør de mer elegant, og med flotte detaljer som gjør at kjolene skiller seg ut i mengden. Accessories er også fra Arous, og de var en perfekt match til kjolene. ‘Vintage’ blomstene i håret skaffet jeg fra en hobbybutikk samme dag.

Blomstene kjøpte jeg fra en blomsterbutikk med nydelig utvalg, og begynte plukke ut blomster som hadde et “villblomst” uttrykk. En hyggelig ansatt hjalp meg å sette det sammen til en bukett. Deretter bandt jeg det med vintage blondebånd som jeg også kjøpte i hobbybutikken.

Det å gå fra innendørs til utendørs viser at denne looken er svært fleksibel. Det trengte heller ikke å være så komplisert som å krølle håret og ha håret løst, og deretter binde slør og legge blomster på håret. Nå gleder jeg meg til å ha den andre planlagte shooten, som har kaker, bordoppsett og mye annen inspirasjon.

Fotograf og konseptualisering/stylist: Angelie – AngelworX
Kjoler, tilbehør og sko: Arous
Location: Losby Gods
Hår og make-up: Jentene Helan og Hawin fra Arous
Modell: Lina Caroline Chahine
Assistent: En venn