THE NOTEBOOK
Din kuleste guide for å skape ditt personlige & unike bryllup
 
EN NY MÅTE Å PRESENTERE DIN MERKEVARE PÅ; RETT TIL DE SOM ØNSKER DEN!


Din lille guide til din store dag. Her finner du The Norwegian Wedding Blog sine annonsører, som leverer alt du trenger til deg som brud – og til ditt bryllup. Her skal du lett kunne finne frem til kjøp av brudekjole, og finne din favorittfotograf. Steder og lokaler som vil skape den perfekte rammen rundt din bryllupsfeiring. Mat & Drikke, som vil få dine gjester og deg selv til å sukke henført. Invitasjonene som viser at det er ditt personlige og unike bryllup, og frisøren som skal få deg til å være så vakker og stylish som du aldri før har vært. Kanskje det er her gjestene dine kan lete etter den perfekte gavebutikken, hvor de garantert finner det du og din tilkommende ønsker seg. Og ikke minst lete blant de kuleste og fresheste blomsterbutikker, for å sammen kunne designe den perfekte brudebuketten, og blomsterdekorasjoner til ditt moderne bryllup. KLIKK DEG INN TIL THE NOTEBOOK HER.

 
 
Vi hjelper deg med å finne din bryllupsfotograf som fanger din bryllupsdag, akkurat slik du ønsker det. The Norwegian Wedding Blog gir deg kreative artister som setter deg og din dag i fokus, for å fortelle din historie – slik den er. KLIKK DEG INN HER FOR Å FINNE DIN BRYLLUPSFOTOGRAF.
 Vi presenterer de kuleste artistene i alle ledd , som er med på å gjøre din bryllupsdag akkurat så personlig og unik som du ønsker og fortjener! SE HER! Lurer du på hva, hvorfor og hvordan The Notebook fungerer? LES VÅR FAQ HER.
 
…………………………………………………………………………………………..
 
Ønsker du å lese mer om The Notebook – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt presentasjon og medlemsskap – Les vår FAQ.