BARTEBRYLLUP FRA STAVANGER
KULT & MODERNE FRA VAKRE ROGALAND


Her kommer et superkult og superstylish bryllup fra Stavanger. Ingrid og Per Helge giftet seg  9. juni 2013 i Vardaneset kirke, og inviterte til ‘bartebryllup’. Det kule og stilige paret sørget for mange festlige detaljer til bryllupet sitt. Fotograferingen foregikk på forskjellige lokale steder, deriblant vakre Utstein Kloster, som er en perle i Norge. Landskapet rundt minner oss om Skottland og Irland, er vel verd et besøk, og perfekt for fotografering. Her er det bare å la seg inspirere av vakkert par og herlig bryllupsfotografering. Tusen takk til flinke Fotograf Julie Vold som sendte oss disse bildene. Andre fotograf er Theresia Pauls Photography. Ingrid er nydelig med det utslåtte håret og vakker blomsterkrans av sommerblomster.

BRUDEPARET FORTELLER: 
Beste minne fra dagen: Da vi sa JA til hverandre
Tips til andre brudepar: NYT dagen så mye dere klarer. Ikke vær nervøs. Det er en helt fantastisk dag.

Inspirasjon bak bryllupet: Vi ville ha et mest mulig sommerbryllup med blomster som en forbinder med sommer. I tillegg ble det bestemt at alle mannfolka, som ville, skulle spare til bart.

Hvorfor Julie Vold som fotograf: Jeg kom tilfeldigvis over deg på internett og syntes at bildene du hadde tatt tidligere var kjempefine. Dette gjorde at jeg kontaktet deg, og etter første møte var jeg ikke i tvil. Du har vært svært imøtekommende fra dag èn.


FOTOGRAFEN FORTELLER: Før jeg takker ja til et bryllupsoppdrag har jeg alltid et møte med paret for å sikre meg at vi har den rette kjemien til å sammen skape minner for livet over en av de viktigste dagene i livet deres. Ingrid var i siste året på sykepleien og skulle flytte ned til Kristiansand for å starte livet sammen med Per Helge etter bryllupet. De var et stilig par som det var klart at de ikke tok seg selv seriøst.

For å sikre et topp resultat hadde vi flere møter, email korrespondanse og ide-delinger, – samt en forlovelses fotografering som ble brukt til invitasjonene. Det er få bryllup jeg har gledet meg like mye til å fotografere som Ingrid og Per Helge.

Det tar mye guts å annonsere at man skal ha et “barte” bryllup, men dette er paret som var opptatt å være originale samtidig som samlende. Det har sjeldent vært så mye positiv energi i ett rom som det var i Vardaneset kirke da Ingrid og Per Helge giftet seg. Da dørene åpnet foran den vakre, nervøse bruden møtte hun et hav av kamera, telefoner og beundrende øyne. Mest beundrende var øynene til brudgommen Per Helge, som knapt kunne tro sine egne øyne da han så sin brud. Til og med brudgommens far er fanget i et øyeblikk der han ser beundrende på sønnen sin som lykkelig ser på sin vakre brud. En vakker seremoni ledet ut til et regn av risnøtter og gratulerende gjester.

Fotograferingen fant sted på en snill bondes gård ute på Randaberg, på Utstein Kloster og på et skogholt som fotografene fant på veien ut til Utstein Kloster via research på Google Maps.

Det lyse bryllupslokalet med utsikt over havet var dekorert i gjennomført stil med peoner og markblomster. Det var søte underholdningspakker til de minste gjestene. En photobooth var klargjort med digitalt kamera og massevis av gøyale “props” som barter, parykker og briller. Gjestebok med brud og brudgommens initialer utskåret i tre var lagt ut på godtebordet.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Fotograf Julie Vold – Annenfotograf: Theresia Pauls Photography // Brudekjole & slør: Brudesalongen i Stavanger // Sko. Fra Spania // Blomsterkrans: Laget av venninne Hanne, hos Finnøy Blomster // Bordkort: Kreativ i Stavanger //  Blomster: Hanne fra Finnøy Blomster // Brudgommens Antrekk: Tiger of Sweden // Selskapslokaler: Utstein Kloster Hotell // Hår & Make-Up: Elin hos Smuget frisør Sandnes // Transport: Rolls Royce lånt av en venn av brudens far