VELKOMMEN TIL FOTOGRAF JACOBSEN

jacobsen
THE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette FOTOGRAF JACOBSEN hjertelig velkommen som ny annonsør i THE NOTEBOOK, i kategorien kreative & talentfulle FOTOGRAFER. Her er et lite utdrag av hva hun selv sier om bryllupsfotografering:

Bryllupsfotografering synes jeg er kjempe gøy, og at jeg får æren til være med å dokumenter dagen deres er stort.  Det er bildene man sitter igjen med fra en slik dag, og da er det viktig å ha bra bilder som man kan se tilbake på.
 
Målet mitt er å skape en opplevelse som gir et minne for livet. Mye skal klaffe for at bryllupsdagen skal bli den store opplevelsen dere ønsker. Planlegging er nødvendig for denne dagen, og fotograferingen er like viktig som resten av bryllupet. På forhånd har jeg en samtaletime med brudeparet for å gå igjennom hva dere ønsker. Alle har forskjellige ønsker, og vil helst ha noe som er unikt for dem.
 
Bestillingen av fotograferingen bør gjøres i god tid før bryllupsdagen, da det er stor pågang om sommeren. Mange vil gifte seg når det er godt og varmt, og mulighet for å ta bilder ute.
Jeg fotograferer der bryllupet skal være enten det er i Tinn eller et annet sted på Østlandet.
Ønsker du å vite mer om ELISABETH OG FOTOGRAF JACOBSEN – klikker du bare HER.

 
Ønsker du å lese mer om The Notebook – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du annonsere i hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt annonsering – Les vår FAQ.