EN MIDTSOMMERDAG PÅ HADELAND
TONE & JOAKIM

Denne gang viser vi et klassisk og vakkert bryllup fra Hadeland, av den flinke & talentfulle  bryllupsfotografen Hilde Kvivik Kavli hos Love & Lilies. Tone & Joakim giftet seg i midten av juni i år i Nicolaikirken på Hadeland. Tone sier selv at de liker best å ligge litt under radaren, og hadde egentlig aldri drømt om et stort bryllup. De ville bare være gift, og feire dagen med familie og venner de omgås i hverdagen. Og det må jo være den beste tanken! Bruden har selv laget brudebuketten, som var perfekt til den vakre bruden hennes Pronovias kjole fra 2013 kolleksjonen. Et strålende vakkert par – gratulerer så mye!

BESTE MINNE FRA DAGEN:
Bruden: Jeg sitter igjen med mange gode minner, men det alle beste er kanskje selve vielsen, og øyeblikket da vi endelig var gift. At venner og bekjente sto for skriftlesning , sang og musikk i kirken gjorde det hele veldig personlig. Det var også like etter at jeg hadde gått inn kirkedøren at jeg innså jeg at det slett ikke hadde vært noe å grue seg til. Deilig følelse!

TIPS TIL ANDRE BRUDEPAR: 
Det er ikke mange som har et ubegrenset budsjett til bryllupet. Et godt tips er å ikke være redd for å gjøre ting selv. Det gir rom for å bruke pengene på de tingene dere trenger profesjonell hjelp til, som for eksempel mat, servering og – ikke minst – en dyktig fotograf. For vår del falt valget ned på Hilde Kvivik Kavli hos Love & Lilies, og vi kunne ikke vært med glade for at vi stolte på magefølelsen da vi for noen måneder siden gjorde fotograf-research. Hilde tar nydelige og delikate bilder. Selv om vi i utgangspunktet ikke er glade i å bli fotografert, bidro hun til å gjøre selve fotograferingen til en veldig hyggelig del av dagen. Anbefales på det varmeste!

HVORFOR VALGTE DERE Å FEIRE BRYLLUPET SLIK – HVA VAR INSPIRASJONEN?
Vi liker begge best å fly litt under radaren, og har aldri drømt om et stort bryllup. Vi ville egentlig bare være gift. Etter å ha vurdert flere alternativer, falt valget ned på å feire dagen sammen med dem vi er mest sammen med i hverdagen – vår nærmeste familie og våre beste venner. Til sammen ble vi 40 gjester i et uformelt bryllup i vakre omgivelser på Hadeland, hvor bruden har vokst opp. Vielsen foregikk i Nikolaikirken, en av Søsterkirkene, og festen på Thorbjørnrud Hotell. Vi valgte å gjøre mye selv, og med god hjelp fra venner og familie laget vi invitasjoner, program til kirke og middag, en uformell quiz om brudepar og gjester, blomsterdekorasjoner til kirken og festlokalet samt brudebuketten. Brudens søster og forlover sto for både hår og sminke. Maten og serveringen lot vi profesjonelle ta seg av. Totalen ble en god miks: Personlige detaljer dominerte bryllupet, samtidig som det praktiske på selve dagen var i andres hender.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Love & Lilies // Brudekjole: Pronovias Dagen fra 2013 kolleksjonen via Kristins Brudesalong // Brudens sko: «Something old», kjøpt i en vanlig skobutikk for flere år siden – uten tanke på bryllup // Hår & Make-up: Aina Kristiansen, brudens søster og forlover // Trykksaker & Invitasjoner: Brudens søster Aina Kristiansen // Brudgommens antrekk: Dress fra Tiger of Sweden via Follestad i Oslo // Brudebukett: Egenlaget bukett: Hvite peoner og nelliker, bundet opp med blondebånd og perlepins // Blomster: Egenlagde dekorasjoner både til kirken og festlokalet: Bestefar til bruden sine gamle Norgesglass med perler, blonder, satengbånd og brudeslør // Catering & lokale: Direktørboligen på Thorbjørnrud hotell Hadeland.