SUPERELEGANT & MODERNE

Wow – og enda et wow! Vi elsker alt ved dette bryllupet. ‘Gjøre seg klar’ bildene, brudens vakre ‘ballerina bun’, den vakre Dakota kjolen fra fineste brudesalongen Belle Amie i Bergen, skoene, smilene, kyssene, og ikke minst den åh så stilige brudgommen i uniform, for ikke å snakke om kadettene med sabler på kirketrappen. Lise og Andrè giftet seg 15. juni i vakre Bergen by, og dagen er fanget perfekt av Sparks Studios, som også er en av våre dyktige og anbefalte bryllupsfotografer og videografer i The Notebook. Her er det ikke mer å si annet enn ‘swoon’, and then swoon again. Og vi elsker når brudeparet gladelig forteller om dagen sin, les mer om deres og fotografens tanker nederst i bloggposten.

BRUDEPARET FORTELLER:

- Beste minne: Vi er begge enig om at vielsen var veldig spesiell. For André var øyeblikket da Lise kom ned kirkegulvet og han endelig fikk se henne for første gang et klart høydepunkt. Vi ble begge overveldet av å se så mange venner og kjente i kirken som ville være med å feire med oss, og dette var noe vi satt utrolig stor pris på. Å gå ut av kirken som mann og kone til “Galaxies” av “Owl city” var magisk! Den påfølgende espalieren som var oppstilt utenfor av gode venner fra sjøforsvaret og fra hæren satte et nydelig punktum på vielsen.

- Inspirasjon bak feiringen: Vi ønsket å ha en avslappet og personlig feiring med venner og familie. Vi valgte å gå for en litt vintage stil på bryllupet. Fargene vi valgte var korall og lyseblått, og hamptråd og Norgesglass var hovedelementene i dekorasjonene. Vi sto selv for all pynting av lokalet, og dette gav oss friheten til å få det akkurat slik vi ønsket. Det ble mange gjør-det-selv prosjekter, og vi hentet mye inspiraasjon fra ulike nettsider. Blomster og buketter ble laget av brudens søster. Vi var også så heldig at vi fikk hjelp av vår gode venninne og grafisk designer, Benedicte Vikebø, til å lage design på invitasjoner, kirkeprogram og menykort.

- Tips til andre brudepar: Vær ute i god tid med booking av kirke og festlokale! Spesielt hvis man ønsker en populær kirke for vielser og utpregede lokaler for bryllupsfester. Vi hadde selv problemer med å finne lokale ett år i forveien, så dette er noe som lønner seg å være tidlig ute med. Når det gjelder selve bryllupet, ikke bruk altfor mye tid og penger på detaljer og at alt skal være perfekt. Når dagen kommer er det menneskene og feiringen du husker, ikke at serviettene og blomstene matchet nøyaktig.

- Hvorfor vi Sparks Studios: Stian Kervell er først og fremst en utmerket bryllupsfotograf. Måten han arbeider på stråler av profesjonalitet og glødende engasjement for faget sitt.  Stian er også en veldig god venn av oss, og at vi fikk lov til å bli foreviget denne dagen av nettopp ham er ikke bare en stor glede, men også en ære. Vi visste på forhånd at resultatet kom til å bære preg av kvalitet, både gjennom gode forberedelser, fotograferingen i seg selv, men også utmerket etterarbeid av bildene, men vi kunne ikke engang sett for oss hvor bra bildene ble til slutt. De overgikk alle våre forventninger!

FOTOGRAFEN FORTELLER:

Det er ikke hver dag jeg får ta bryllupsbilder av et så vakkert par som Andrè og Lise, som like gjerne kunne vært modeller for et brudeshoot. 

Da Lise kom inn i kirken var det ikke tvil om hvem som hadde alles oppmerksomhet. Hvert øye, kamera og mobil var rettet mot henne i det hun gikk opp kirkegulvet. Det var virkelig vanskelig å ta øyene fra henne for alle som var til stede. Spesielt for brudgommen som lyste av forelskelse.  

I og med at Andrè er kadett på Sjøkrigsskolen, og det ble dermed med et litt annerledes bryllup med uniformer og sabel. Det ble et klart høydepunkt når kameratene fra sjøforsvaret sto med sablene i været og formet en tunnel for brudeparet. 

Men favorittøyeblikket i dette bryllup for meg var selve ekteskapsinngåelsen når paret sto ved alteret og gav hverandre ringer. Blikkene og smilene som kom da var virkelig et bevis på kjærligheten dem i mellom. 

Under forlovelsesession hadde vi valgt ut noen locations til photoshooten, og endte opp med Fana Kulturpark og Lysekloster utenfor Os. Begge veldig fine locations, spesielt nå på sommeren. 
Selv om vi ble tatt på sengen da et gammelt nøst vi skulle bruke var blitt malt de siste dagene, lot ikke brudeparet seg stresse av den grunn og virket til å kose seg like mye som meg under photoshooten. 

Paret strålte gjennom hele dagen, og det var virkelig et privilegium å forevige den store dagen deres.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Sparks Studios – assistent: Willy Glandberger // Kjole: Dakota by Enzoani // Kokk: Andreas Dalen, jobber på Smakverket i Bergen (barndomsvenn av bruden) // Selskapslokale: Bjarghuset // Bryllupskake: Tone Rafdal 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………