MODERNE NOSTALGI


Noen ganger blir man bare varm om hjertet, fordi man får lov til å jobbe med alt dette vakre. Det å få lov til bruke dagene og timene til å se på alt hva kreative krefter med lidenskap for sitt fag setter sammen og kreerer, enten det er brudekjoler, smykker, hår, makeup eller fotograferier som kjennes langt inn i sjelen og hjertet. NWB tror fullt og helt på at det som er laget og designet med hjertet – treffer rett i hjertet. Det er universalt og forstås av alle, og derfor er bilder så viktig, fordi de formidler et språk alle forstår. Å røre noen med sitt kreative verk, gir den utlimate glede, og selv om vi bare er en formidler av det kreative og utøvende, er det likevel akkurat det det er; en sann glede & ære, og få lov å vise frem alt dette fine som kommer fra alle disse gode & dyktige sjelene, som bruker sin tid og sin kreative skapertrang til å røre noens hjerte. I en travel verden, hvor alt går i høy hastighet, og livet ikke alltid er rettferdig, er det viktig å ta seg tid til å nyte; livet, kjærligheten, hverandre og alt det vakre rundt oss. Takket være fotografene kan slike øyeblikk fryses til evige minner, kjærligheten og menneskene vi er glad i, kan festes til minnebrikker vi kan dele videre. The Norwegian Wedding Blog er utrolig takknemlig og ydmyk for vi får være en bitte liten del av det; å gi deg et pusterom i hverdagen, hvor det er rom for å nyte og la se inspirere av alt det vakre, som gjør hjertet og sjelen godt. Hva ville vel verden vært uten skjønnhet, godhet og kjærlighet. Det er håpet om noe bedre som driver oss mennnesker videre, og det er det NWB vil formidle – det gode, og ekte. Som vi sier: “All you need is Love – and a little Inspiration.” 

Idag viser vi den fineste, varmeste og mest kjærlighetsfulle forlovelsesshooten vi har sett sålangt i Norge, og håper den inspirerer mange kommende brudepar til sine forlovelsesshoots. Det er alltid en god ting å feire kjærligheten – og vise kjærligheten. Sparks Studios ved Stian Kervell har virkelig fanget vakre Anna og stilige Martin sin kjærlighet i nostalgiske omgivelser – i og rundt Bergen, og man kan ikke annet enn å bli ekstra varm om hjertet. Tusen takk for at vi får dele, og vi likte veldig godt arbeidet til flinke stylisten på hår & make-up; Kristine Gausvik. Så kjære leser; Lag deg en stor kopp te i ditt favorittkrus, len deg tilbake – og nyt litt ekstra. Spread The Love – it’s Contagious.

FOTOGRAFEN FORTELLER: Jeg har lenge hatt lyst å gjøre dette shootet, men har ventet på det riktige paret til å gjøre det med. Martin og Anna var perfekt. De forlovet seg tidligere i sommer og skal giftet seg i april neste år. De er et par som liker 40-talls stilen og som hadde full tiltro til meg som fotograf og konseptet. Jeg hadde inn hjelp til styling fra min bedre halvdel, som er makeupartist og frisør, og vi dro ut til ett par locations som vi tenkte ville matche stilen vi var ute etter. Vi dro ut på et tidspunkt på ettermiddagen som vi håpte ville gi oss akkurat det lyset vi var ute etter. Det ble en fantastisk gøy photoshoot, og jammen innfridde ettermiddagssolen!

KREATIV TEAM: Fotograf: Stian Kervell – Sparks Studios // Stylist: Kristine Gausvik // Locations: Garnes Gamle Togstasjon // Gamle Bergen // Helleneset, Åsane

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….