ROMANTIKK FRA NORDNORGE

Fra det vakre nordland, kommer et friskt pust av et bryllup. Jill og Lasse giftet seg 12. juli 2013 i et lite og intimt bryllup på Ibestad,  en liten øy utenfor Harstad. Festen Ble holdt på Hamnvik, som er en plass med masse historie, og som brudeparet har tilknytning til. Studio Akm har utnyttet den vakre nordnorkse naturen, med både fjell & sjø. for ikke snakke om de tre søte små pikene, som vil være med mamma og pappa, og deler ut gode klemmer. BRUDEPARET FORTELLER: 

- Beste minne fra dagen: Det var mange inntrykk iløpet av hele dagen som gav oss gode minner. Det å ha alle venner og den nærmeste familien rundt seg når man velger å inngå ekteskap betydde mye. Herlig.
- Inspirasjon bak feiringen: Vi ville ha et lite bryllup med de nærmeste rundt oss. Temaet ble lilla da det er brudens favoritt farge og en farge som brudgommen liker også.
- Tips til andre brudepar: Gjør det dere selv vil på dagen. Dagen skal være deres, og ingen andres.
- Hvilken sang danset dere til? Intro i kirken danset venner, brud og far til bruden, til en sang av erik og kriss; ” i en drøm”, hvor kriss redigerte en egen versjon av sangen til bryllupet. Var en flott start på vielsen. Bryllupsdansen var dj sammy – heaven.
- Hvorfor Studio AKM: Anne-Kari er en detalj styrt fotograf, med et kjempehumør og som er full av positiv energi og som får alle med seg. Hun har et godt renomme og tar praktfulle bilder.
Ellers en stor takk til alle talere, kakebakere og alle som ville feire dagen sammen med oss.
LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Anne-Kari Lindseth Myrvik – Studio AKM // Blomster: Memory Lane. Bukett laget av venninne av bruden, Lill Grethe // Location: Hamnvik, ble valgt siden det er et gammelt bygg med masse historie. Har vært hovedsenter på øya fra gammelt av. Et bygg som har inspirert brud og brudgom // Brudekjole: Tre Nøtter – Harstad // Bryllupskake: Cecilie Mikkalsen