SØNDAGSINSPIRASJON
- STYLET SHOOT HALDEN DEL 1-

Eksklusivt for The Norwegian Wedding Blog, og ikke publisert noe annet sted før, sier vi bare: Endelig kan vi publisere første del av denne lekre stylede shooten som fant sted i den flotte østfoldsbyen Halden, i juli måned. Det er nesten så vi bare har lyst til å stenge døren inn til kontoret slik at vi kan nyte alle bildene i fred og ro, sukke henført, mens vi nipper til en aldri så liten ettermiddagscoctail, og da helst med kjole, og høye hæler på. Dette teamet har gjort en fantastisk jobb, og vi er igjen målbundet av alt det vakre arbeidet fra alle parter. Kunstverkene av noen kaker & cookies er laget av den superkule og svært dyktige Sweet Sugarboy Ed (vi elsker det kule navnet – og vi elsker kakene hans!), som vi spår vil være på manges lepper i tiden fremover, og ikke minst på enda flere kakebord! De vakre og elegante kjolene, sko & tilbehør er fra den lekre brudesalongen Arous, som har noen svært dyktige og servicemindede damer, til å hjelpe enhver moderne & stylish brud. Hår & make-up er utført av den flinke Halat Lied, og NWB virkelig elsker hårfrisyrene i denne shooten! Fotografen søster har også laget de utrolig vakre håndlagde invitasjonene. Og til sist den som har fanget alt det vakre arbeidet og står for stylingen av settet, er superflinke og kreative Angelie hos AngelworX Photography. Vi bøyer oss i støvet over alt dette vakre som er er kommet istand med norsk rosemaling som inspirasjon. Tusen takk til hele teamet som lar oss dele slikt fantastisk ‘teamwork’ – og herlig inspirasjon.

FOTOGRAFEN FORTELLER: Shootets tema er inspirert av rosemaling, folketradisjoner og nasjonalromantikken. Hovedkaken med grønn toner i ombre stil skal minne om fjordens forskjellige grønne nyanser. Farger i pastell gir et moderne vri og det er brukt sølv som aksent for å fremheve idylliske tider og omgivelser som under nasjonalromantikken.Treverk kan også ses i invitasjonen og i en av kjeksene. Vi fikk ikke skaffet det i tide, men det går fint an å for eksempel bruke en sølvbrosje for bunader til brudebuketten under et slikt tema. Halden er et fantastisk sted og det er utrolig mange fine lokasjoner her som passer perfekt til bryllup.

TEAM STYLET SHOOT: Fotograf: AngelworX Photography by Angelie Hafzullah // Konsept, sett stylist, brudebukett & andre blomsteroppsett: Angelie Hafzullah hos AngelworX Photography // Brudekjoler, sko og tilbehør: Arous Brudesalong // Stylist antrekk: Helan og Hawin fra Arous // Frisør/hårstylist og makeup artist: Halat Lied // Brudgommens dress: 4men // Kaker, sugar cookies, cupcakes og macarons: Ed Aarstad fra Sweet Sugarboy Ed // Invitasjon, håndlaget av fotografens søster: Marianne Orellana // Assistent: svigerbror Jeyar og takk også til Laras pappa for ekstra hjelpende hånd // Modeller: Tuva Heger Mengshoel (brud) Per Kristian Bratlie (brudgom), Camilla Ljosland Kvålseth (forlover), Lara (blomsterpike) // Location: Konservativen i Halden og Nedre Magasin, Fredriksten Festning

……………………………………………………………………………………………………………………………………..