INSPIRASJON
- STYLET SHOOT HALDEN DEL 2 -

Da er endelig del 2 av denne lekre stylede shooten, som fant sted i den flotte østfoldsbyen Halden, i juli måned, publisert. Og det er ikke mindre vakkert i part two. Teamet gjorde en formidabel jobb, og det fryder våre hjerter. Kaker & cookies som er de reneste kunstverk, er laget av den superkule og svært dyktige Sweet Sugarboy Ed, som selv sier: “Making the world a sweeter place, one spoonful of sugar at a time.”De vakre og elegante kjolene, sko & tilbehør er fra den brudesalongen Arous, som har noen svært dyktige damer, til å hjelpe enhver moderne & stylish brud, til sin store dag. Hår & make-up er utført av den flinke Halat Lied, og NWB virkelig elsker hårfrisyrene hun har kreert. Fotografens søster har også laget de vakre håndlagde invitasjonene. Og til sist den som har fanget alt det vakre arbeidet og står for stylingen av settet, er superflinke og kreative Angelie hos AngelworX PhotographyVi bøyer oss i støvet over alt dette vakre som er er kommet istand med norsk rosemaling som inspirasjon. Tusen takk til hele teamet som lar oss dele slikt fantastisk ‘dreamteamwork’ – og herlig inspirasjon med våre lesere. Da er det bare å nippe til champagnen og glede seg over bildene.
FOTOGRAFEN FORTELLER: Shootets tema er inspirert av rosemaling, folketradisjoner og nasjonalromantikken. Hovedkaken med grønn toner i ombre stil skal minne om fjordens forskjellige grønne nyanser. Farger i pastell gir et moderne vri og det er brukt sølv som aksent for å fremheve idylliske tider og omgivelser som under nasjonalromantikken.Treverk kan også ses i invitasjonen og i en av kjeksene. Vi fikk ikke skaffet det i tide, men det går fint an å for eksempel bruke en sølvbrosje for bunader til brudebuketten under et slikt tema. Halden er et fantastisk sted og det er utrolig mange fine lokasjoner her som passer perfekt til bryllup.

TEAM STYLET SHOOT: Fotograf: AngelworX Photography by Angelie Hafzullah // Konsept, sett stylist, brudebukett & andre blomsteroppsett: Angelie Hafzullah hos AngelworX Photography // Brudekjoler, sko og tilbehør: Arous Brudesalong // Stylist antrekk: Helan og Hawin fra Arous // Frisør/hårstylist og makeup artist: Halat Lied // Brudgommens dress: 4men // Kaker, sugar cookies, cupcakes og macarons: Ed Aarstad fra Sweet Sugarboy Ed // Invitasjon, håndlaget av fotografens søster: Marianne Orellana // Assistent: svigerbror Jeyar og takk også til Laras pappa for ekstra hjelpende hånd // Modeller: Tuva Heger Mengshoel (brud) Per Kristian Bratlie (brudgom), Camilla Ljosland Kvålseth (forlover), Lara (blomsterpike) // Location: Konservativen i Halden og Nedre Magasin, Fredriksten Festning
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….
PÅ FREDAG KAN DU VINNE FOTOSHOOT MED DENNE FOTOGRAFEN I VÅR FRIDAY GIVEAWAY – FØLG MED PÅ FACEBOOK.