KULT & MODERNE MED TRADISJONER

Jeg elsker jobben min, og når man oppdager nye dyktige fotografer, er det som å bli forelsket på ny. Ikke minst får man bekreftet igjen og igjen at kjærlighet er universalt; alltid like vakkert, med like mye følelser uansett hvor i verden to mennesker bestemmer seg for å ‘become one’. Det er også veldig deilig å se bryllup i andre settinger, med andre tradisjoner, la seg inspirere og bli rørt til tårer. For selv om det er mye følelser i norske bryllup også, så er vi likevel mer nøkterne og behersket i vår begeistring. Heldigvis har jeg fått oppleve flere vielser hvor presten har oppfordret til hurrarop og applaus. Personlig liker jeg ‘store følelser som synes og vises’, samtidig som det er sterkt å se ‘store følelselser’, som vises i mindre ‘gestikulering’ òg. Men stort sett finner jeg akutt behov for å slå et slag for uhemmet glede & følelser i bryllup – og gråter omtrent alltid. Det er tross alt veldig stort å finne sin ene – din livspartner som skal følge deg på vei inn i fremtiden, hvor man skal skape nye tradisjoner og sin egen familie. Kjærlighet er ikke noe smått, trivielt og hverdagslig, den er stor og gjør hverdagen til selve livet. Vi bare trenger noen merkedager for å feire den litt ekstra.

Med dette ber jeg dere glede dere over et nytt bekjentskap innenfor bryllupsfotografering: Liron Erel. NWB har et crush, som nok ikke vil gå over med det første. Nyt Aimee og Hagai sin nydelige bryllupsdag, med de vakreste portrettbilder av brudeparet sammen, og hver for seg. Perfekt blanding av dokumentar, og portrettbilder. Akkurat slik NWB liker det. We Love.

BRUDEPARET FORTELLER:

- Best memory of the day: Dancing with friends and family for hours on end.

- Couples tip to other couples: Prepare, prepare, prepare in the lead up to the event and on the day forget about everything – including anything that isn’t yet ready – and just enjoy!)

- Why Liron Erel? Choosing a photographer with whom you have great chemistry is so important, because s/he will be accompanying you the entire day. From the moment we met Liron we loved him. He’s so easy to get along with, fun and professional and his work is breathtaking – the perfect combination of art and documentation.

LEVRANDØRER: Bryllupsfotograf: Liron Erel // Hår & Make-up: Liat Maman // Location: Hagiga Bakfar