EN SOMMERFLØRT

We Do Weddings er en gruppe med kreative artister i Danmark, som har samlet seg for å levere det aller beste og artistiske til brudepar i Skandinavia, som ønsker det spesielle og unike. Flere av disse gikk også sammen for en stylet shoot, med elementer som budsjettvennlig, familieorientert, og inkluderende for barn. Det ble en sjarmerende affære, og vi lar oss forføre av deilig sommer nå som vinteren står for dør. Det er tre fotografer som har samarbeidet; Camilla Jørvad Photography, Lina Ahnoff og Think Photo, og alle har fanget atmosfæren på sitt unike vis.

FOTO: HAZEL COCKAYNE – THINK PHOTO

FOTO: LINA AHNOFF

FOTO: CAMILLA JØRVAD PHOTOGRAPHY

Med disse bildene holder vi enda litt på sommervarmen, og drømmer om jordbær og barbente føtter til neste års sommerbryllup. Fin start på uken til deg, må den være like skjønn som disse bildene!

“Playing Dress-Up begins at age five, and never truly ends.” – Kate Spade

KREATIVT TEAM: Fotografer: Think Photo - Lina Ahnoff - Camilla Jørvad Photography // Blomster & Brudebuketter: Louise Moloney – Get Married in Denmark // Kjoler & Hårpynt: Charlotte Østergaard Copenhagen // Alle kaker & Dekor: DIY // Invitasjoner: Elizabeth – We Do Weddings
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
THE NOTEBOOK er NWB sin egen lille online bok, hvor vi har samlet kreative & dyktige bryllupsleverandører som ønsker å strekke seg litt lenger, på alle måter. Har du et unikt produkt, tjeneste eller merkevare, som du mener vil passe inn i vår oversikt, ta kontakt med oss for mer informasjon, kriterier og medlemshonorar. Er du bryllupsfotograf, og vil vite mer om THE NOTEBOOK, og hvordan bli medlem – ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!