BRUDESHOOT I FROGNERPARKEN
MED STYLISH TWIST – PART TWO
NWB har lenge hatt lyst å få i stand en stylet brudeshoot, med høsten og dens vakre fargespill som de perfekte kulisser. Både fordi vi elsker høsten med ‘the golden light’, fargene, og naturen som kler av seg for å møte vinteren akkurat slik den er. F. Scott Fitzgerald har et vakkert sitat om det: “Life starts all over again when it gets crisp in the fall.” Ikke vet jeg om det er fordi jeg er et septemberbarn selv, at det nettopp føles slik. Jeg vokste opp på vestlandet, med mye vær & vind, og vi gikk ofte med ansiktet vendt mot bakken, for å skjerme oss mot regnet som pisket mot naken hud. Men jeg husket høsten fra noen år tidlig i barndommen på østlandet, hvor fargene og den kalde friske luften, gjorde det lettere ‘å puste’, og viste hvor vakker verden er når den skifter form og farge. Da er det ingenting finere enn å løfte blikket opp, og se alt magiske som faktisk skjer.

I mange år har ønsket vært å ha en fotoshoot med brudekjoler i Frognerparken, pga stemningen der om høsten. Ikke på de åpenlyse stedene, men der skjønnheten i dette kunstverket midt i storbyen, kan frembringe alt det vakre som finnes rett der foran oss. Hvor gedigne ærverdige gamle trær står stolte, mens bladene faller ned til et mykt teppe, og sammen med det feminine, det vakre og edle materialer, måtte det bli en perfekt kombinasjon. Jeg og NWB fikk det ‘ten times fold’. Vi klarte å skape den ultimate magiske skjønnhet i vakker norsk natur, i en av Norges flotteste nasjonalskatter, i perfekt solnedgang, en vakker høstdag i oktober, takket være et fantastisk team.

Og fordi MICHAELA KLOUDA, er så dyktig som hun er, kan vi med stolthet presentere denne shooten, som gjør oss rent lykkelig langt inni sjelen. MICHAELA sitt usedvanlig gode blikk for det kunstneriske og artistiske, gjorde at dette ble ‘a dream come true’, og vi må ennå klype oss i armen, når vi ser på bildene. Vi håper virkelig at dere som lesere også lar seg inspirere, ikke minst til å utvide bryllupssesongen til å favne høsten også, da den kan gi deg de nydeligste omgivelser og farger for feiring av din store kjærlighetsdag. Nyt høsten, kjærligheten og alt det vakre vi byr på. Finn deg en stor kopp med te eller kakao, kryp under pleddet, og la deg inspirere.

BELLE AMIE BRUDESALONG kom til Oslo med de vakreste brudekjoler, som var perfekt etter våre ønsker. Ellen eier & driver BELLE AMIE BRUDESALONG.

BEAUTY BY TILDE fikk våre vakre modeller Una Durè og Oda Østenstad Fjell, til å skinne herfra og til månen. Tilde hos BEAUTY BY TILDE satt prikken over i’en på hva vi hadde hatt som visuelle inspirasjonsboard. Det ble om mulig enda bedre enn vi hadde tenkt. Tilde fløy helt fra Stockholm for å være med oss på denne shooten – og vi er så takknemlig for at vi i Skandinavia kan jobbe på kryss og tvers av grenser for å inspirere den moderne og stylishe bruden. Vi vil ha Tilde til å fikse oss opp hver eneste dag!

BELLE AMIEBEAUTY BY TILDE og MICHAELA KLOUDA er alle blant våre medlemmer i THE NOTEBOOK – vår online guide til de beste & mest kreative leverandørene til din unike & personlige bryllupsdag.

Vi hadde også fantastiske ‘props’ og accessories, som vi var så heldig å få låne av Kremmerhuset. Alt dere ser i shooten er fra sessongens interiørartikler, og vi må si at det var en fryd å få lov å plukke blant deres vakre interiørartikler for å skape den rette høststemingen. I tillegg var de så behjelpelig og serviceinnstilt at vi ble rent lykkelig i hjertet. TUSEN TAKK til Kremmerhuset – Charlottenberg!

Bord & stoler, + blått & hvitt servise er NWB sitt private. Servise er Johnson Bros – Old Britain Castle.
NWB laget også begge brudebuekettene. Vi kjøpte blomster + litt medbrakte kvister fra egen hage, og alle silkebånd, blonder, velourbånd og knapper var medbrakt fra privat. Vi pyntet også den ene buketten med perlekjede, og et charmsarmbånd. Pris på blomster var kr. 460.- for blomster til begge bukettene. Man kan fint lage blomsterdekorasjoner, brudebukett og knapphullspynt selv, eller sette det bort til venner, eller noen i familien.

Du kan se PART ONE av vår stylede shoot på THE THIEF  HER.

LEVERANDØRER: Fotograf: Michaela Klouda // Brudekjoler, øredobber, birdcage og hårpynt: Belle Amie Brudesalong // Hår & Makeup: Beauty By Tilde // Interiørartikler, skilt, bestikk, tekstiler, puff & store lykter: Kremmerhuset // Servise: Johnson Bros – Old Britain Castle // Bord & stoler: NWB // Sennepsgul Cardigan: NWB via H&M // Olivengrønn & Brun Srikket Cardigan: NWB via Tina Fjetland – Colorful Design // Skinnbelte: NWB // Smykke i antikkfarget gull: NWB via H&M // Hansker: NWB via H&M // Sjal i paisley/brokademønster: NWB // Gullfarget cardigan: NWB // Vest i fuskepels: NWB //  Gullfargede armbånd: NWB // Brune støvletter: NWB // Mørk gammelrosa sko: NWB // Knestrømper: NWB via H&M // Brudebuketter: Lisa – NWB // Modeller: Una Durè og Oda Østenstad Fjell // Assistent & styling: Tina Fjetland // Konsept, idè og styling: Lisa – NWB

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
THE NOTEBOOK er NWB sin egen lille online bok, hvor vi har samlet kreative & dyktige bryllupsleverandører som ønsker å strekke seg litt lenger, på alle måter. Har du et unikt produkt, tjeneste eller merkevare, som du mener vil passe inn i vår oversikt, ta kontakt med oss for mer informasjon, kriterier og medlemshonorar. Er du bryllupsfotograf, og vil vite mer om THE NOTEBOOK, og hvordan bli medlem – ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!