BRUDESHOOT PÅ THE THIEF
MED STYLISH TWIST – PART ONE

NWB har lenge hatt lyst å ha få i stand en stylet brudeshoot, med høsten som bakteppe. Men siden vi i god norsk Ole Brumm ånd er store tilhengere av “jatakk begge deler”; var det også et stort ønske å få til en del av fotoshooten på Norges kuleste hotell; THE THIEF. Det er et superstylish boutique hotell, og helt etter NWB sin smak for hvordan et moderne hotell bør være. Jeg visste også at hvis jeg fikk med en fotograf som er en mester i å fotografere i naturlig lys, ville det bli akkurat så magisk & perfekt som vi ønsket. THE THIEF responderte umiddelbart med positiv tilbakemelding, og service vi elsker! Fotografen fant vi blant våre medlemmer i THE NOTEBOOK, og vi visste at MICHAELA ville være den rette for denne jobben, og som dere vil se av bildene; vi fikk helt rett og enda litt til! Fotograf MICHAELA KLOUDA, gjorde en superb jobb, og vi kjemper ennå om å finne ut av om vi liker farge eller sort/hvitt bildene best – for de er like’ breathtaking’ alle sammen. Alt er fotografert i naturlig lys, som NWB elsker. Som Norges kuleste & største online Bryllupsmagasin, ser vi også flere potensielle Cover Shots i bildematerialet som fint kunne prydet internasjonale velrenommerte & glansede magasiner. Hello world!

BELLE AMIE BRUDESALONG kom til Oslo med tre helt fantastiske brudekjoler. To av det var ‘bestilt’ av NWB og den tredje var med som en overraskelse, og for en vakker overraskelse. I THE NOTEBOOK – vår online guide til de beste & mest kreative leverandørene til din unike & personlige bryllupsdag, finner du BEAUTY BY TILDE, som gjorde at våre vakre modeller Una Durè og Oda Østenstad Fjell, tok helt pusten fra oss. Tilde hos BEAUTY BY TILDE leverte akkurat det NWB hadde sendt ut som visuelle ønsker. Det eneste vi kan si er at det ble enda bedre enn vi hadde hadde mulighet til å forutse. Personlig ønsker vi at Tilde kommer og styler oss på hår & makeup hver eneste morgen. Tilde fløy helt fra Stockholm for å være med oss på denne shooten – og vi er veldig takknemlig for at vi i Skandinavia som brenner for det vi gjør, kan samarbeide med å løfte brud – og bryllupsbransjen opp og frem i tiden. 
TUSEN TAKK: For å få dette til hadde vi med oss assistent & stylist Tina Fjetland. At denne shooten, og resultatet ble så strålende perfekt, er nettopp pga at vi var et TEAM. Et TEAM som jobbet som helter, med latter & smil, kunnskap & kreativitet, og ikke minst med lidenskap og et stort og åpent hjerte. Det var en inspirerende dag uten sidestykke, og NWB gleder seg stort til å vise PART TWO. Tusen takk til våre to modeller som var enestående! NWB er veldig stolt av alle sammen; Tusen takk for at dere alle bidro med deres artisteri, lidenskap og kreativ glede. Disse dyktige menneskene med lidenskap for sitt fag, vil garantert gjøre deg og din store dag perfekt!
Tusen takk til THE THIEF - en unik hotellopplevelse, med fokus på kunst – akkurat slik vi liker det. Perfekt for bryllup, og med verdens beste senger og luksusriøse omgivelser (vi sov som dronninger!) så burde det være det perfekte alternativet for bryllupsnatten. Vi gjorde også alle forberedelser og styling i deres superstylishe rom.
Brudebuketten ble laget av blomster kjøpt hos Mester Grønn på Oslo S. søndag formiddag, og kvister fra egen hage. Vi fikk laget to buketter av blomster for den nette sum av kr. 460.-. Bånd og knapper var medbrakt av NWB. 

Er det noen som har spørsmål angående shooten eller innhold i denne bloggposten, vennligst ta kontakt med oss – vi hjelper deg mer enn gjerne!
KREATIVT TEAM: Fotograf: Michaela Klouda // Brudekjoler/hårpynt/birdcage/øredobber: Belle Amie Brudesalong // Hår & makeup: Beauty by Tilde // Modeller: Una Durè og Oda Østenstad Fjell // Assistent & stylist: Tina Fjetland // Sko: The Norwegian Wedding Blog // Hansker: NWB via H&M // Grønn Strikket Cardigan: NWB - Strikket & designet av Tina – Colorful Design // Skinnbelte: NWB // Brudebukett med bånd & knapper: Lisa – The Norwegian Wedding Blog // Smykke antikk gullfarget: NWB via H&M // Konsept/idè/styling: Lisa – The Norwegian Wedding Blog // Location: The Thief
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

THE NOTEBOOK er NWB sin egen lille online bok, hvor vi har samlet kreative & dyktige bryllupsleverandører som ønsker å strekke seg litt lenger, på alle måter. Har du et unikt produkt, tjeneste eller merkevare, som du mener vil passe inn i vår oversikt, ta kontakt med oss for mer informasjon, kriterier og medlemshonorar. Er du bryllupsfotograf, og vil vite mer om THE NOTEBOOK, og hvordan bli medlem – ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!