BRYLLUP FRA VIRKELIGHETEN
APRIL EDITION
NWB roter i arkivene i anledning vår uhøytidelige konkurranse som går av stabelen i desember. Vi kårer da den beste bryllupsfotografen utifra de bryllupene som er publisert på bloggen i gjeldende tidsrom for konkurransen. Mer informasjon rundt dette kommer i egen bloggpost, det skal selvsagt behørig omtales i alle våre kanaler.
Her er et lite utdragfor å minne oss på alle de flotte bryllupene vi har vært så heldig å få publisere på bloggen. Her kan du se første del, og her kan du se andre del. I denne bloggposten har vi hentet frem et bilde fra hvert av bryllupene fra virkeligheten, som vi publiserte i April måned. Februar var vår oppstart måned – og 12. februar publiserte vi bloggen. NWB retter en ekstra takk til ‘våre’ fotografer som trodde på oss, vårt konsept, og som sendte over alle deres vakre bilder.
Ønsker dere å se mer, klikker dere bare på fotografens navn, under bildet. Tusen, tusen takk til fotografene for deres bidrag til å hjelpe oss å inspirere norske bruder – og brudepar, og alle andre som bare ønsker å nyte det visuelle vakre. Sist, men ikke minst; en stor takk de alle våre flotte brudepar, som har delt sin store dag med oss.
Vi gleder oss stort til fortsettelsen, og vi gleder oss enda mer over alle kvalitetsfotografene fra inn – og utland som finner veien til oss, og vil dele sitt vakre arbeid med oss.

NWB ønsker å dele inspirasjon, bilder og bryllup, som vi personlig mener kan inspirere vårt publikum og våre lesere. Vi vet det er mange bryllupsblogger som fokuserer mer på detaljer, eller moter & trender  for brud og bryllup til eksempel. Her hos NWB ønsker vi å fokusere på en blanding av alt. Det er heller ingen hemmelighet at vi er svak for det utradisjonelle og unike, både når det gjelder stil på brud, bryllup og fotografering. Samtidig er vi for å vise mangfold, ‘i alle retninger’. Vi liker det storslåtte, og det intime, det glamorøse og avslappede, det klassiske og det rockete. Til syvende og sist tar vi avgjørelsen på om det er noe i bidraget som kan vise noe nytt og annerledes, eller noe vi mener kan inspirere andre bruder. Det være seg tekst fra brudeparet, invitasjoner, portrettbilder, blomster, lokasjon, kjole, sminke osv. Vår store svakhet er bilder som fanger vårt hjerte og vår sjel, like mye som vårt øye. 

LES MER PÅ VÅR FAQ HER.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Er du bryllupsfotograf og ønsker å bli medlem i THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Noe du lurer på ang. medlemsskap for utvalgte leverandører, vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les gjerne vår FAQ.