A LOVE SESSION

Her har vi de heldige vinnerne av en forlovelses shoot som ble gitt i vår FRIDAY GIVEAWAY, av Angelworx Photography by Angelie. Marte & Jørund ble trukket ut til en fotosession i oktober, og de møtte Angelie på Nes, som badet i sol og nydelig høstprakt. NWB forstår godt at det kommende brudeparet er fornøyd, for disse bildene er fantastiske. Solnedgang og det gyldne lyset gir en myk brush over bildene og skaper magisk stemning, både i farger og i sort/hvitt bildene. Vi ønsker Marte & Jørund lykke til med herregårdsbryllup i Sverige til neste år, og håper vi kan være så heldig å få se like vakre bilder fra deres store dag. Tusen takk til Angelie, som gir oss slike magiske øyeblikk å dele med våre lesere.

PARET FORTELLER: Vi var veldig spente på hvordan dette skulle gjennomføres og bli, og da vi så hvor fantastisk været skulle bli denne helgen, så avtalte vi dagen før shooten at vi skulle møtes på Nes kirkeruiner. Angelie og vi fikk øyeblikkelig en munter og artig tone. Kjemien var der med det samme, og da ble vi nok begge mye roligere.

Jeg ville gjerne ha med min ‘shoemania’ (til Jørunds store fortvilelse), og at vi begge er veldig glad i å gå på rulleski. Rulleskidelen ble nok litt vanskeligere enn vi så for oss, så all heder og ære til Angelie som kom med mange gode innspill. I 2009 var vi i et magisk bryllup i Kairo til to av våres beste venner, fotografen i det bryllupet tok noen fantastiske bilder, han fikk frem så mye liv i bildene. Vi har sett på mange bryllupsfotografer, men ingen har klart å gjenskape den varmen som han klarte. Når vi så bildene til Angelie, så vi endelig noe at det vi har lett etter. Og syntes hun fikk frem den tonen vi har mellom oss.

Vi har vært kjærester i 9 år, og neste år så gifter vi oss på Hennickehammars Herrgård i Sverige. Vi har aldri vært med på noe sånt, så dette ble en morsom og nyttig opplevelse for oss. Nå vet vi litt hva vi går til når selve bryllupsdagen kommer, og vi blir nok ikke så nervøse, og kan derfor slappe mer av foran kamera. Det var slettes ikke så skummelt som vi trodde det skulle bli. Kjolen min ble bestilt allerede i Juli hos Arous i Oslo, som har gitt meg masse god hjelp, og smokingen til Jørund henger klar. Så nå teller vi bare ned dagene til den 21.06.2014, midtsommar helgen i Sverige.

Takk for en fantastisk dag Angelie!

FOTOGRAFEN FORTELLER: Høsten i år har vært vakkert, fargerik og mild. Denne helgen var intet unntak. Jeg traff Marte og Jørund på Nes, der Glomma og Vorma møtes. Symbolsk sett var jo dette perfekt, da jeg føler at dette paret var en perfekt match av to personligheter. Deres godhet og varme mot hverandre, og andre rundt seg var uunngåelig å legge merke til, på lik linje som den vakre høstgløden var en ren fryd og nytelse. Den varme solnedgangen var en perfekt ramme rundt vår shoot og høstens fargespekter var toppen av kransekaka.

Vi hadde også noen morsomme konsepter, da Marte har en liten forkjærlighet til sko for å si det mildt, og det er viktig for meg at man får frem personlighetene på bildene, enten det er uttrykk, omgivelser, stemning eller konsept. Alt i alt en veldig morsom og artig fotografering med de vakreste menneskene både innvendig og utenpå. Utrolig glad for å ha truffet Marte & Jørund, og å ha vært så heldig å være vitne til kjærligheten, og båndet som de har til hverandre. Det er en velsignelse å ha den æren, og få lov å dokumentere det, gjennom min linse og mitt yrke som fotograf. Like unikt hver gang, med hvert unike par.

FOTOGRAF: ANGELWORX PHOTOGRAPHY BY ANGELIE
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..


THE NOTEBOOK er NWB sin egen lille online bok, hvor vi har samlet kreative & dyktige bryllupsleverandører som ønsker å strekke seg litt lenger, på alle måter. Har du et unikt produkt, tjeneste eller merkevare, som du mener vil passe inn i vår oversikt, ta kontakt med oss for mer informasjon, kriterier og medlemshonorar. Er du bryllupsfotograf, og vil vite mer om THE NOTEBOOK, og hvordan bli medlem – ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!