ET VAKKERT HAGEBRYLLUP

Fra vi så bildene fra Christine & Kristoffer sin store dag, første gang, har vi sukket & smilt foran skjermen. Et nydelig sommerbryllup, med påfølgende hagefest i vakre omgivelser. Og vi drømmer fremdeles om flamberte deilige jordbær. dyppet i flytende sjokoladefondue. Mona Moe Machava Photography har som vanlig fanget dagen nydelig gjennom sin makeløse linse. Her er bare å nyte dette storslåtte bryllupet for alt det er verd.

FOTOGRAFEN FORTELLER: Bryllupet til Christine og Kristoffer var på en fantastisk strålende sommerdag! Sola strålte, og alt var helt perfekt for et supert hage selskap. Dòg litt vanskeligere forhold for fotografering, blir det når det er så sterk sol…Vi hadde veldig lyst til å dra ned på stranda for å fotografere, men måtte stoppe i skogen på veien dit, for å få noen bilder uten at sola stekte på oss, og laget “myse-ansikter” og skarpe skygger. Brudeparet tok alt på strak arm, med et smil og ble med på det meste av mine omveier og krumspring. Litt sushi og champagne på stranda midt i fotoshooten (før vi dro videre til festen), ble det også tid til. Dette kan absolutt anbefales: gjør fotoshoten hyggelig!!! Ta med litt å bite i, og noe godt å drikke. Det kan bli en lang dag med masse spenning og følelser, og det er fort gjort å glemme å spise, drikke og ta det med ro midt oppe i alt. Så hvis man tenker på dette når man planlegger, kan man legge inn litt god tid til å fotografering slik at dette blir en avslappende og morsom opplevelse, og en del av ‘feiringen’!

Christine og Kristoffer hadde virkelig et drømmebryllup, alt var så vakkert og gjenomført. En fotografs drøm! Jeg er så takknemlig for at jeg fikk være med og forevige den store dagen deres. Alt hva et bryllup kan være; FANTASTISK!

BRYLLUPSFOTOGRAF: MONA MOE MACHAVA PHOTOGRAPHY