PRETTY LITTLE THINGS 
GIVEAWAY


NWB er så glade for å ha de beste sponsorene med oss i glede våre lesere, og kommende bruder. Den superkule nettbutikken RoyalDesign.no gir bort denne luksus gavepakken til en av våre heldige lesere. Vi har selv håndplukket disse vakre produktene, fordi vi mener at våre lesere fortjener det beste, fra de beste. Du kan altså være den heldige vinneren av følgende produkter, som er samlet i en aldri så liten lukksuspakke med ‘PRETTY LITTLE THINGS’ - oh la la; 

GAVEPAKKEN HAR EN SAMLET VERDI PÅ CA. KR. 1500.-

HVORDAN KAN JEG VÆRE MED I TREKNINGEN? 
Enkelt; du gjør bare følgende: 
- Legger igjen en kommentar i kommentarfeltet under her (på bloggen), og/eller på facebook og forteller oss hva som er ditt favorittprodukt fra RoyalDesign.no i denne gavepakken + din favorittfarge.
- Vinneren av Giveawayen fra RoyalDesign.no, blir annonsert her på NWB bloggen fredag den 22. november.
Gavepakken har en verdi på ca. kr. 1500.-, og er levert av vår samarbeidspartner RoyalDesign.no. Har du ennå ikke besøkt nettsiden deres, anbefaler vi at du tar en titt, både om du er bryllupsgjest, og eller kommende brud og brudepar. Her kan dere som brudepar også lage deres egen bryllupsliste, med et enormt stort utvalg av de rette merkevarene.