MODERNE BRYLLUP FRA OSLO

Her kommer et nydelig bryllup fra Oslo, sendt til oss av Angelworx – Photography by Angelie. Og detaljer og øyeblikk er fanget perfekt. Bruden er slående vakker i spesialdesignet brudekjole, og med nydelig makeup av Gilmakeup, og med den stilige brudgommen ved sin side. Sergul & Nejad giftet seg i Oslo Rådhus i sommer, med et vakkert interiør, som virkelig gjør seg på bilder. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte bilder fra Oslo, og Frognerparken, med et særdeles smashing brudepar med gjester.

BRUDEPARET FORTELLER:

Beste minnene fra bryllupet: Det beste minne må nok være fra rådhuset der vielsen tok sted. Vi var omringet av familie og nære venner. Å stå blant våre nærmeste og gi hverandre vårt ja var en opplevelse som ikke kan måle seg med noe annet.

Inspirasjon bak feiringen: Vi ønsket oss et vintage/glam bryllup og mye inspirasjon ble hentet fra Pinterest og Style Me Pretty. Det ble egentlig et DIY prosjekt der vi med venner og familie tok for oss mesteparten av pynten for festen. Dette var en utrolig moro prosess der kreativiteten virkelig slo til, og alle bidro med innsats for å gjøre denne dagen perfekt for oss.

Tips til andre brudepar: Med så mye som skjer denne dagen går tiden så utrolig fort. Det beste tipset vil nesten være å ta seg tid til å nyte dagen, ta en pause fra alle og fokuser på dere selv for et øyeblikk. Det er ikke alltid ting vil gå som planlagt, men denne dagen må man bare gi slipp på all stress og la ting gå som det går. Dagen etter vil man glemme de små detaljene som kanskje glapp unna.

Hvorfor Angelie – Angelworx: Vi valgte Angelie som vår bryllupsfotograf fordi vi var så fornøyd med bilder hun tidligere hadde tatt av andre brudepar. Etter flere samtaler med henne følte vi oss trygge på at hun ville skape bilder vi hadde i tankene. Resultaet gikk over all forventning, hun fanget øyeblikkene og gav oss de beste minnene vi sitter igjen med. Hun er en utrolig dyktig fortograf med et godt øye for detaljer og gir det et liv i bildene.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Angelworx Photography by Angelie // Brudekjole: Sydd av en dyktig designer i Tyrkia da vi var der for å handle inn for bryllupet i fjor vinter // Sko: Charles & Keith // Smykke: Armbånd og kjede fra Ann Taylor // Øredobber: Juvelen // Buketten: laget av min kjære kusine // Hår og makup: Gilmakeup // Brullupskake: Tonerosedesign // Brudgommens antrekk: Dress fra Ramsey // Sko: Kemal Tanca

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.