KULT & MODERNE

Dette brudeparet sier at det beste minne fra dagen, var å feire kjærligheten, og det er som om vi skulle sagt det selv. Eva & Vegard giftet seg den 13. juli 2013, i Ullerøy kirke i Sarpsborg. Brudeparet ønsket selv å gjøre dagen personlig, og hadde planlagt den i lang tid, og er overstadig fornøyet. Eva er ‘stunning’ i sin Maggie Sottero kjole, og dyktige & hyggelige Jan Erik Solberg Johansen hos Avetis Studio har fanget Eva & Vegard – og dagen deres perfekt. Magiske øyeblikk, og ‘offisielle brudebilder’, går hånd i hånd og gir et perfekt resultat, med de beste varige minner fra en vakker bryllupsdag. 

BRUDEPARET FORTELLER: Bryllupsdagen vår kom endelig, 13. juli 2013. Vi hadde lenge planlagt, forberedt og levd i spenning til hvordan denne dagen skulle bli, og den ble helt fantastisk! Sola skinte hele dagen og gjorde omgivelsene rundt dagen vår perfekt. Vielsen vår hadde vi i Ullerøy kirke i Sarpsborg, en liten og intim kirke som akkurat hadde plass til alle gjestene våre. Det var viktig for oss å sette vårt personlige preg på vielsen, og det gjorde vi gjennom å synge en sang sammen rett etter vi sa «ja» til hverandre og danse ut midtgangen på slutten. Det ble latter og tårer allerede fra vielsen av! Derfra gikk festen til Degernes leirsted, til god mat, taler og moro ut i de sene nattetimer. Bryllupet ble feiret i landlige omgivelser, med en fotosession i byen etter vårt ønske. Det ble en dag med mye glede, latter, god mat og gode ord fra både venner og familie. Vi ønsket å ha et bryllup som virkelig var en feiring, og det ble det også!
Beste minne: Det beste med dagen var å feire kjærligheten; Guds kjærlighet til oss og vår kjærlighet til hverandre, og å få feire det sammen med våre desiderte favorittmennesker i hele verden; våre beste venner og våre kjære familier! 
Tips til andre brudepar: Gjør det til deres egen dag! Sett deres preg på dagen, og la dagen reflektere personligheten deres. 
Hvorfor valgte vi Jan Erik? Jan Erik tok bilder av oss rett etter vi forlova oss i fjor høst, og vi var utrolig fornøyde! Stilen hans var akkurat det vi så etter, så når vi fikk han til å være bryllupsfotograf var vi sikre: Vi kom til å bli fornøyde med bildene våre. Jan Erik er utrolig enkel og god å samarbeide med, og gjorde en fantastisk jobb på bryllupsdagen vår. Han er så god på å få de han tar bilde av til å føle seg avslappa, og han leverer virkelig kvalitetsbilder. Vi kunne ikke tenkt oss en bedre fotograf!
LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Jan Erik Solberg Johansen – Avetis Studio // Brudekjole: Maggie Sottero via Ann Selda Brudesalong // Brudens sko: Rainbow shoes via Ann Selda Brudesalong // Brudebukett: Henriette Halvorsen // Brudgommens sjakett: Suitopia // Bryllupscupcakes: Brudgommens søster // Kirke: Ullerøy kirke // Selskapslokale: Degernes misjonssenter, Rakkestad // Catering: Henrys catering
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller ha en presentasjon The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.