ELIE SAAB – HAUTE COUTURE 
 VÅR SOMMER FASHION SHOW 2014
NWB har alltid elsket Elie Saab sin tidløse eleganse, som selv med rike detaljer fremstår som enkel & sofistikert. Det som tilsynelatende fremstår som enkel design, har ofte den mest kompliserte prosessen bak en kreativ kreasjon. Elie Saab har alltid kreasjoner og design som fremhever det feminine på en sterk måte. Vi mener Elie Saab er for kvinnen som er sikker på seg selv, og vet hva hun vil. 

Da bildene ble publisert hos Elie Saab igår på deres facebook side, var vi rask med å dele albumet, for vi mener at alt vakkert må deles. Men vi følte også vi måtte dele det i egen post her på bloggen. Ikke lett å velge ut noen kjoler, når man liker alt. Det er vanskelig å ikke like noe fra denne kolleksjonen. Selv om  alle disse kjolene ikke nødvendigvis er ment som brudekjoler, mener vi at de alle vil være perfekt som akkurat det.

Samtidig elsker vi fargene som er brukt, og det er også i tiden med brudekjoler med farger, og Elie Saab sine kreasjoner kan med rette brukes i de vakre fargeeksemplene som er vist. Legg også merke til ermene; at det både er korte, 3/4 ermer og lange ermer, slik vi skrev om i bloggposten med bryllupstrender for 2014. Velger du lyseblått, har du iallefall med Something Blue.

For de som ønsker mer dramatikk, er det alltids sort, og det er mange som velger sort på kjole nr. 2, det kan du blant annet se HER. Vi tipper vi vil se mange av disse kreasjonene både på bruder, og internasjonale stjerner på den røde løperen i tiden fremover. Kanskje ikke design som passer for det vanlige husholdningsbudsjettet, men vi kan alltids la oss inspirere! Du kan se brudekjolekreasjonen hans HER.
FOTO: ELIE SAAB 
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….
VINNER GIVEAWAY

Vi har kåret en vinner av vår GIVEAWAY fra Heines Design Haute Couture. And the winner is: IDA – TWO BRIDEZILLAS. Send oss en epost med kontaktinfo, så vi får videreformidlet kontaktinformasjonen din, slik at du kan begynne på din drømmekjole.