THE NORWEGIAN WEDDING BLOG GIVEAWAY


Vi bobler fremdeles over i vår jubileumsmåned, og ønsker derfor å gi dere en GIVEAWAY vi vet jenter og damer vet å sette pris på; nemlig sko! The Norwegian Wedding Blog gir bort to par brudesko, til to forskjellige vinnere! Brudeskoene du kan vinne er parene som er vist i dette innlegget. Vi ønsker å inspirere våre bruder til å tenke i nye baner når det gjelder brudesko, og anbefaler at dere leser HER, HER, HER og HER, før dere bestemmer dere for hvilke sko dere ønsker å vinne! Her hos NWB vet vi også at smaken er forskjellig, men at de fleste i Norge fremdeles velger hvite brudesko, derfor har vi utelukket de hvite, for å være litt dristigere, og vår ‘hvite’ sko, er her representert ved beige/nude. Alle disse skoene kan også fint brukes etter bryllupet, noe vi vet å sette pris på når vi fyller vårt skoskap med lækre hæler. Samtidig liker vi å tenke at skoene skal være ditt personlige smykke under kjolen, og at de gjør seg på bilder fra fotografenSå til det store spørsmålet; Hvordan kan jeg vinne disse skoene? Vel, det er ikke så vanskelig. 

- Du legger igjen en kommentar og kontaktinformasjon her på bloggen.
- Skriver hvilke sko du helst vil vinne; og hvorfor.

Kontaktinformasjon, må være med i kommentaren for at den skal være gyldig!


 Da er det bare å krysse fingrene!
Trekningen av vår GIVEAWAY blir torsdag 20. februar 2013. Har du noen spørsmål vedrørende vår GIVEAWAY, ta kontakt med oss
THE NORWEGIAN WEDDING BLOG er giver av denne giveawayen.
Da håper vi Askepott finner skoene sine, og lever lykkelig alle sine dager! NWB ønsker alle lykke til!
NB! KOMMENTAREN DIN BLIR SYNLIG; SÅ SNART DEN ER GODKJENT!


Følg med her på The Norwegian Wedding Blog for flere giveaways i vår jubileumsmåned. Du kan også signe deg opp, for å følge oss på epost; da får de siste nyhetene først, rett i mailboxen din. Du finner link øverst i høyre hjørne på bloggen.