STYLISH BRYLLUP FRA KRISTIANSAND

Det er med stolthet & glede vi kan endelig kan vise frem arbeidet til Fotograf Tone Tvedt . Vi har veldig sans for hennes kvalitet og kreative blikk, og bryllupet til Merete & Lars viser alt det, og litt til. Dette vakre & stilige brudeparet giftet seg den 25. mai 2013 i Høvåg kirke, fordi de begge er så glad i våren. Her er vakre portrettbilder og gyldne øyeblikk, fanget til å vare for evig tid. Det er bare å la seg rive med, og nyte i påvente av ny vår.

BRUDEPARET FORTELLER: Lars gikk ned på kne i vakre omgivelser i Svolvær 07.07.12. Vi bestemte oss med det samme for at datoen for bryllup skulle bli 25.mai. Begge er glad i våren og synes dette var en perfekt dato. Vi var ikke seine om å booke kirke, selskapslokale og catering. Allerede mandagen 9. juli var dette i boks. Vielsen skulle finne sted i brudens hjembygd Høvåg, med Catrine Tallaksen som vigsler. Festen skulle bli avholdt på Odderøya 100, gamle mannskapsmessen plassert på Odderøya, som er en forlengelse av Kristiansand by. Fra de store og mange vinduene i lokalet er det god oversikt over fjorden inn til byen og selve bysentrum.

Kun kort tid etter var også fotograf, blomsterdekoratør, frisør til brud, band til festen og musikkinnslag til vielsen på plass. Brudens bukett og andre blomster ble laget av blomsterdekoratør Vibeke Vesterhus. Hun driver egen forretning hjemme hos seg selv i Høvåg.

Bandet vi valgte oss ut var “Westby Band”, med sanger/giratist og låtskriver Geir Arne Westby, Glenn Vidar Solheim (Ricochets, Sivert Høyem, Paal Flaata mm) på trommer og Espen Holtan på bass. Espen er kjent musiker fra Halden og svoger til brudgommen. Han har spilt i og med utallige band, blant annet Navigators og Henning Kvitnes. De spilte i to omganger, først bryllupsvals og rolige sanger litt tidlig på kvelden, for så å spille opp til mer fest senere på kvelden/natta. De spilte så det suste, og la skikkelig god stemning på festen. Bruden fikk til og med delta i bandet på flere sanger med tamburin.

Til musikkinnslag under vielsen spurte vi brudens kjære svoger Fredrik Nagell-Dahl om han kunne tenke seg å spille saksofon til innmarsjen. Han er nemlig profesjonell saksofonist, og spiller for tiden i Høvåg Storband. Fredrik sa til vår store glede ja uten å nøle. Det er vi evig glad for, innmarsjen, “Gammel Sjugurmarsjen”, ble nemlig utrolig vakker. Videre spilte Fredrik også piano for vielsens sangfugler, brudens forlover Line Loftesnes og brudens søster Mette Nagell-Dahl. Line, som tidligere har vært med å vinne “Det store korslaget” under dirigent Thom Hell, sang som bare Line kan “Vise til våren” av Vamp. Mette, som ellers synger og leder lovsangsgruppen Shine, sang vakkert “Säg det igen” av Lisa Nilsson. Det var ikke mange som satt uten tårer i øyekroken mens disse to flotte jentene sang. Kathrine Tallaksen, som viet oss, er grunn nok i seg selv for å velge Høvåg kirke som sted for vielse. Hun er helt nydelig.

Ellers hadde bruden laget alt av invitasjoner, kirkeprogram, menyer, bordkort og dekorasjoner selv. Fargevalg og utforming sto også bruden for. Brudens søstrene lagde bryllupskaken, mens gjester og venner hjalp til med å lage de øvrige kakene. Hele familien sto på, dagen i forveien med å gjøre lokalene og kirken klar for den store dagen.

Fotografvalget vårt falt på Tone Tvedt. Ei hyggelig blidjente fra Sørlandet med et meget godt blikk for fotograffaget. Det å velge fotograf er et stort valg av flere grunner. Vedkommende foreviggjør en ekstremt viktig dag, som det kun er en sjanse til å gjøre på beste måte. Videre er det kostbart, samt viktig å finne en fotograf som har kjemi med brudeparet. Vi var aldri i tvil om at vi skulle velge Tone. Vi hadde hørt hennes gode renommé og hadde på forhånd sett en del av hennes arbeid. Vi har aldri angret på dette valget, og resultatet er jo å se her nå. Er ikke bildene fine? Tone var profesjonell gjennom det hele. Vi hadde konstruktive samtaler i forkant, underveis og etterpå, slik at alt ble slik som vi ville. Likevel synes vi det var litt viktig at Tone skulle få et delvis fritt kunstnerisk spillerom, så vi har ikke lagt noe særlig føringer på selve gjennomføringen. Det skal også nevnes at Tone har fått veldig mye skryt fra bryllupets gjester som har sett resultatet.

Tips til andre par: Vårt beste tips til vordende brudepar er klisjeaktig nok; planlegg i god tid. Da spesielt med tanke på å bestemme dato, booke kirke, lokaler og catering. Vi fikk en veldig ro, og gooooood tid til alt annet som skulle ordnes før bryllupet etter at vi gjorde unna disse tingene.

Beste minne: Dagen ble helt perfekt, nydelig vær – akkurat som bestilt, og både han og henne sa ja! Taler ble holdt, maten var strålende, tidskjema gikk etter planen, bandet spilte opp, festen gikk sin gang, mange danset og det var virkelig en gledens dag. Minnene er ekstremt mange og det er vanskelig å velge ut et aller beste. Brudgom mener at det var i det dørene gikk opp i kirken og bruden kom inn. Bruden syns selve ekteskapsinngåelsen var et magisk øyeblikk. Men hele den totale følelsen av dagen må vel sies å være det aller aller beste minne. Vi har så gode minner fra denne dagen, og takket være Tone, kan vi når som helst titte på alle de fine bildene. Tusen takk til alle som var med på å gjøre denne dagen magisk, og spesielt tusen takk til Tone!

LEVRANDØRER: Bryllupsfotograf: Tone Tvedt  // Brudekjole: Modeca via Eden brud // Sko: Skobutikk i Singapore // Hår: Anne Margrethes frisør – Kristiansand // Brudebukett & blomster: Vibeke Vesterhus // Brudgommens antrekk: Smoking via Follestad // Sko: Eurosko // Brudgommens frisør: Merete Sand Lime Studio // Catering: Go’maden Catering // Selskapslokaler: Odderøya 100 // Musikk: Westby Band // Kake: Brudens søstre

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Er du en kreativ & unik bryllupsfotograf, og ønsker å være ekstra synlig for dine drømmeklienter, vennligst ta kontakt med oss her, hvis du også ønsker medlemsskap hos The Norwegian Wedding Blog – The Notebook. Vi ønsker å koble drømmeklienten med drømmefotografen, og vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.