FARGEINSPIRASJON BRYLLUP

I 2006 malte jeg baderommet vårt i mitt nybygde hus i Duck Egg Blue (mer blå)/Duck Egg (mer grønn). Fargen var ikke å få tak i Norge den gang, men jeg analyserte en fargepalett fra Laura Ashley katalogen, og fikk den tilnærmet lik. Fargekoden ble som følger: A- Base BV0011/2 OK001 SV026, med Jotun sitt fargesystem. Det er en av mine favorittfarger den dag idag, og det gleder meg stort at fargen begynner å få sitt inntog i Norge i bryllupsbransjen, interiørbransjen, og ellers. Det er også en ‘stor’ farge internasjonalt i bryllupssammenheng, og er ofte å finne sammen med mint, og andre duse grønnnyanser som Hemlock, som er en av vårens store farger, utnevnt av PANTONE. Den danner en perfekt fargepalett sammen med gull, blush, hvit, nude, og fersken, og vi prøver i denne bloggposten å vise noen kombinasjoner som får frem hvilken fleksibel farge det er, som passer perfekt til bryllup, brudepiker og bryllupsdekor.

COLLAGE: Interiørbilde via Decorpad.com – Love plakat via Fine Art America – Kjole fra Lesley Evers

Duck Egg kan også fint brukes på sjal, sko og tilbehør til bruden, og du dekker something blue. Også en fin farge å bruke på skjorte, tilbehør, eller sokker til brudgommen.

Eller hvorfor ikke la bryllupskaken få en av disse fargenyansene. Det vil definitivt bli en hit på kakebordet, og matcher du med vakre cupcakes i samme nyanser, og Candy Bar i samme blå – og grønntoner + mint, har du garantert et lekkert kakebord, det vil snakkes om i lang tid.

Collage: Fever Design // Adene Photography via SouthBound Bride // Liberty in Love // The Trendseeker – Ebay // Boutonniere via Pump & Plumage – Etsy // Invitasjoner i gull: Brosnan Photographic via Grey Likes Weddings // Brudepiker med hvite buketter i gullkjoler: KT Merry via Style Me Pretty // Bryllupskake: Kate Headley Photography via Style Me Pretty // Kiera Knightley // Badgley Mischka
Glitter & gull topper det hele for den ekstra touchen. Du kan også supplere med bokstavballonger i GULL, og drysse glitter på bordet, eller kaker & cupcakes, eller ha en kaketopp i gull.
Ønsker du å se flere fargepaletter til bryllupet kan du klikke deg inn til MARTHA STEWART WEDDINGS. Ønsker du deg bryllupsinvutasjoner i disse fargene er MINTED stedet. Og til slutt kan du klikke deg inn til PANTONE for vårens store farger.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
VINNERE AV GIVEAWAY
Vinneren av vår VALENTINE GIVEAWAY sponset av den vakreste blomsterbutikken EUCALYPTUS er: MARTE JØDAL.
Vinneren av vår BRUDESKO GIVEAWAY er LENA HAUG, som har vunnet burgenderrøde sko. Ta kontakt med oss for videre informasjon, og utlevering av gavene.