KJÆRLIGHET I HØSTFARGER

Nydelig forlovelsessession fra Sparks Studios, som vi kan varme oss på i disse vinterdager. Bildene bader i The Golden Light som kjennetegner høsten, og fargene komplenterer Marina & Daniel og deres kjrælighet perfekt. Det er alltid en stor glede å presentere bilder fra flink & hyggelige Stian Kervell og Sparks Studios, og dette er intet unntak. En deilig kopp chai te er godt selskap til disse nydelige bildene. Enjoy.

FOTOGRAFEN FORTELLER: Vi legger alltid med forlovelsesshoot for våre brudepar fra Bergen i bryllupspakken vår, slik at paret skal bli bedre kjent med å stå foran kamera og får å kunne bruke bildene i invitasjonene eller print i bryllupet deres. 
Marina og Daniel ønsket seg forlovelsesbilder i høstfargene, så vi dro ut mens det ennå var litt høst igjen, og ikke minst sol. De var et herlig par å jobbe med siden de var så naturlige og forelsket foran kamera at det bare var for meg å knipse den åpenbare kjærligheten mellom dem.
KREDIT: Fotograf: Sparks Studios (Stian Kervell) // Hår og makeup: Kristine Gausvik // Location: Fana utenfor Bergen
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her – vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.