Vi ønsker å fremheve ‘våre’ fantastiske norske bryllupsfotografer som er medlemmer i THE NOTEBOOK – vår unike online bryllupsguide til din store dag. Alle disse er dyktige artister på sitt felt, og klar til å fange dine store øyeblikk i din kjærlighetshistorie. Skal du gifte deg i år, eller neste år, eller bare ønsker å nyte vakre bilder, klikk deg inn på linken under hvert bilde og se mer hva disse bryllupsfotografene tryller frem av magiske minner. Her er noe for enhver stil & smak, og husk å velge en bryllupsfotograf som du stoler på at kan portrettere deg & dere slik dere ønsker. Bryllupsfotografen er din viktigste investering i din bryllupsfeiring, og det er bildene som skal fortelle historien for generasjoner som kommer, og som skal gi deg & din ektefelle de gode følelsene i ettertid, når dagen skal gjenoppleves. Fotografene som er representert i denne posten har fått The Norwegian Wedding Blog sitt Stamp of Approval, og det lønner seg å være tidlig ute med booking, pga av populære datoer og ikke minst fotografer.

Vår neste bloggpost vil omhandle de internasjonale bryllupsfotografene ‘våre’ som ønsker å fotografere din bryllupsdag. Følg oss gjerne på epost for å få de siste oppdateringene først. Du finner link øverst oppe i høyre hjørne på bloggen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK – en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Er du en kreativ & unik bryllupsfotograf, og ønsker å være ekstra synlig for dine drømmeklienter, vennligst ta kontakt med oss her, hvis du også ønsker medlemsskap hos The Norwegian Wedding Blog – The Notebook. Vi ønsker å koble drømmeklienten med drømmefotografen, og vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar – Les vår FAQ.